inTurda.ro

Flaviu Sâsâeac: ”CSM se concentrează foarte mult pe lucruri extrasportive. Dacă vom câştiga vom fi echipa anului în handbalul masculin!”

Flaviu Sâsâeac: ”CSM se concentrează foarte mult pe lucruri extrasportive. Dacă vom câştiga vom fi echipa anului în handbalul masculin!”

Flaviu Sâsâeac: ”CSM se concentrează foarte mult pe lucruri extrasportive. Dacă vom câştiga vom fi echipa anului în handbalul masculin!”
mai 16
16:35 2016

CSM Bucureşti şi Potaissa Turda se înfruntă astăzi de la ora 18:00, pe DigiSport2, într-un meci decisiv pentru calificarea în finala Ligii Naţionale de handbal masculin.

CSM contestă delegarea arbitrilor Claudiu Belean şi Valentin Călina pentru a conduce acest meci, în condiţiile în care în sezonul 2014-2015 au fost suspendaţi 3 luni după un meci … Potaissa Turda – CSM Bucureşti, meci încheiat la egalitate, scor 26-26, informează ProSport.ro.

„Nu reuşesc sub nicio formă să înţeleg cum un cuplu care a fost suspendat 3 luni în urma unui meci Potaissa Turda – CSM Bucureşti să fie trimis la un joc decisiv între cele două formaţii. Federaţia şi-a asumat o responsabilitate uriaşă prin această delegare. Nu am nimic cu cei doi arbitri, formează un cuplu valoros, dar întrebarea este firească, cum au fost delegaţi la un meci aşa de important după evenimentul din sezonul trecut?”, a declarat Bogdan Vasiliu, preşedintele CSM Bucureşti.

Iată și replica lui Flaviu Sâsâeac, preşedinte la Potaissa Turda: „CSM Bucureşti se concentrează flaviu saseac gal potaissa turdafoarte mult pe lucruri extrasportive şi nu le dă bine la imagine. Am încredere în băieţii noştri că sunt în stare să bată CSM. Dacă pierdem, atât s-a putut, dacă vom câştiga vom fi echipa anului în handbalul masculin. Presiunea este la ei, pentru noi este un bonus dacă ajungem în finala Ligii Naţionale. CSM Bucureşti încearcă să justifice înainte un eventual eşec. Oricum, ei sunt favoriţi, nu trebuie decât să confirme pe teren calculul hârtiei. E timpul să terminăm cu diversiunea şi să ne concentrăm pe partea sportivă. Stilul domnului Vasiliu seamănă cu o manea de slabă factură, iar noi, Potaissa Turda, suntem mai atenţi la atitudinea sportivă şi de o adevărată ţinută de conducător a domnului Vasile Stângă, pe care o împărtăşim. Să câştige echipa mai bună, iar dacă este CSM cu siguranţă îi vom felicita la sfârşit”.

Scorul între CSM Bucureşti şi Potaissa Turda în semifinalele play-off-ului este 1-1, după ce fiecare a câştigat un meci pe teren propri, 29-23 (CSM), respectiv 29-27 (Potaissa).

HAI POTAISSA!

Related Articles

Citește articolul precedent:
CAA: PUNCT DE VEDERE CU PRIVIRE LA EXPLOATĂRILE DE BALASTRU

Referitor la exploatările de balastru din zona municipiului Turda, SC COMPANIA DE APĂ ARIEȘ SA are în administrare sursele de...

Închide