inTurda.ro

Ce spune Dorin Lojigan despre trecerea de pietoni care te duce la ”iarbă verde”:

 Breaking News

Ce spune Dorin Lojigan despre trecerea de pietoni care te duce la ”iarbă verde”:

Ce spune Dorin Lojigan despre trecerea de pietoni care te duce la ”iarbă verde”:
mai 17
13:27 2016

Pe pagina de Facebook Știri de Câmpia Turzii, a aparut recent această fotografie în care ne este prezentată o trecere de pietoni din municipiul Câmpia Turzii, o trecere de pietoni care practic are capătul în… iarbă!

,,Trecere de pietoni ecologică?”

Imaginea nu este din Caracal, orașul celor șapte minuni, este din Câmpia Turzii. În urmă cu câteva săptămâni a apărut în orașul de pe malul Arieșului o trecere de pietoni interesantă, am putea spune ecologică, pentru ca ea începe de pe ,,gazonul englezesc”. Posibil ca cei care au proiectat-o să se fi gândit la oameni, adică te poți șterge pe picioare pe iarbă, sau te poți simți la iarbă verde. Suntem curioși care a fost intenția administrației locale? Să ne spună cei care se ocupă de drumuri, parcă viceprimarul? Nu?

După ce aceste imagini au făcut spectacol pe pagina de Facebook și nu numai, am dorit să aflăm direct părerea domnului Viceprimar Dorin Lojigan. Iată mai jos răspunsul Viceprimarului municipiului Câmpia Turzii:

Prin hotararea comisiei de sistematizare a circulatiei constituita la nivelul dorin lojigan inturdamunicipiului Câmpia Turzii, condusă de domnul Avram Gal, s-a stabilit în ședința din 13 ianuarie 2014 anularea trecerii de pietoni si a statiei bus din zona portii 3 a ISCT si amenajarea lor intre poarta 2 si 3, unde s-a stabilit că traficul pietonal este mai mare. Cei de la Domeniul Public au pus în executare această hotărare a Comisiei, s-a facut trecerea de pietoni, urmand sa se inceapa si amenajarea statie de Autobuze care a fost mutata conform Hotărârii Comisiei”, a declarat pentru inTurda.ro, Dorin LOJIGAN.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Cât de înghesuiți locuim în Turda și Câmpia Turzii față de Cluj și Europa!

Între localitățile județului Cluj există diferențe relativ mari între suprafețele locuibile existente, raportate la populația localității respective. Cele mai mari...

Închide