inTurda.ro

Clubul Rotary Turda susține performanța sportivă! Cros caritabil în Parcul Central.

Clubul Rotary Turda susține performanța sportivă! Cros caritabil în Parcul Central.

Clubul Rotary Turda susține performanța sportivă! Cros caritabil în Parcul Central.
mai 17
09:10 2016

Cu ajutorul vostru Clubul Rotary Turda în parteneriat cu Asociația Turdasport 1998 își propune ca în data de 29 mai 2016, în Parcul Central Turda, începând cu ora 9, să sărbătorească copiii cu ocazia zilei de 1 iunie și să sprijine performanța sportivă a unor atleți de excepție ai municipiului Turda, organizând în acest scop ediția I a CROSULUI ROTARY TURDA.

Această competiție se adresează în egală măsură copiilor, tinerilor și adulților, pe următoarele categorii:
1. Copii 8-10 ani, băieți și fete, serii separate, startul ora 10
2. Copii 11-14 ani, băieți și fete, serii separate, startul ora 1030
3. OPEN, peste 15 ani, băieți și fete, serii separate, startul ora 11
4. ”MAMA, TATA ȘI COPILUL”, echipe formate din 3 membri ai unei familii care au ca obiectiv trecerea liniei de sosire, startul ora 11.30

Se acordă premii atractive la toate categoriile, în plus la categoria Open și premii în bani (300 lei locul I, 200 lei locul II, 100 lei locul III).

Înscrierea se face prin e-mail pe adresa costachevirgil@yahoo.com pâna pe data de 27 mai 2016 sau în ziua competiției începând cu ora 9.

Taxa de participare este de 10 lei doar pentru categoria OPEN, pentru celelate categorii participarea fiind gratuită.

Fondurile obținute în urma înscrierii și participării fiecăruia dintre noi la această competiție acordă o șansă în plus atleților turdeni să ajungă în vârful ierarhiei atletismului național și chiar internațional. Suntem mândri de performanțele obținute de Biro Florin, Biro Ionuț, Bucșa Samuel campioni naționali la diferite probe care fac parte din lotul național al României în vederea participării la Campionatele Europene. Dar realizarea performanței implică, pe lângă talent și muncă și o susținere materială de care acești tineri nu dispun. Împreună, cu ajutorul sportului pe care aceștia îl iubesc atât de mult, putem să le îndeplinim visul, ca turdenii să fie și mai mândri de ei și, de ce nu, chiar și toți românii.

Vă așteptăm să ne distrăm împreună alergând în data de 29 mai, în Parcul Central, începând cu ora 9.

rotary cros parc

Related Articles

Citește articolul precedent:
Târgul „Produs de Cluj” revine la Turda: 20-22 mai 2016!

Târgul „Produs de Cluj” revine la Turda! Următoarea ediție se va desfăşura în zona centrală a municipiului, între 20 şi...

Închide