inTurda.ro

Candidatul UCDR la Primăria Turda, Bia Marian, ne propune un exercițiu de imaginație:

Candidatul UCDR la Primăria Turda, Bia Marian, ne propune un exercițiu de imaginație:

Candidatul UCDR la Primăria Turda, Bia Marian, ne propune un exercițiu de imaginație:
mai 18
09:45 2016

    Dragi turdeni, 

Vreau să vă propun un exercițiu de imaginație. Să ne închipuim că toți aleșii noștri, locali, județeni și naționali s-au hotărât să facă “un alt fel de politica” și au declarat cu toții război minciunii, corupției, hoției, duplicității și tuturor aspectelor negative care ne-au lăsat la mulți un gust acru ca de mere pădurețe. Paralel cu asta s-au hotărât să meargă fiecare la biserica din care fac parte: ortodoxă, catolică, reformată, evanghelică etc., nu ca să facă “băi de mulțime” ci să își mărturisească păcatele și să-L roage pe Bunul Dumnezeu să le ajute să fie cinstiți, corecți, nepărtinitori, să ia hotărâri înțelepte, spre binele celor care le-au acordat încredere.
Eu cred din toată inimă că lucrurile ar lua o întorsătură pozitivă. Dumnezeu si-ar întoarce mai mult fața spre România. Suntem un popor învățat cu greul, un popor cu oameni harnici, inteligenți, cu un extraordinar potențial de redresare economică și socială. Stiu că cei mai mulți ne dorim asta. Ne uităm spre copiii și nepoții noștri și ne doare să vedem că datorită greșelilor bia marian ucdr primar turdanoastre le lăsăm o moștenire grea.
Sunt un creștin practicant și am constat că Dumnezeu care a creat atât de multă perfecțiune în univers este preocupat și de politică. El a lăsat regula care spune că „Cel care conduce cu frică de Dumnezeu și cu dreptate este ca lumina dimineții când răsare soarele și ca razele soarelui după ploaie, care fac să încolțescă din pământ verdeața “. 2 Samuel 23 :3-4
Având în vedere aceste idei și convingeri și o dragoste imensă pentru România și români m-am implicat mult în înființarea acestui partid numit Uniunea Creștin Democrată din România.
Speranța mea și scopul acestui partid este ca toți creștinii sinceri, care doresc binele acestei națiuni să reușească să dărâme barierele interconfesionale și uniți să ne implicăm în refacerea țării, să căutăm oameni de caracter, care să disprețuiască necinstea, corupția, ticăloșia, pe care să-i încurajăm și să-i promovăm în structuri de conducere.”

Bia Marian,

Candidat UCDR la Primăria Turda.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Clubul Copiilor Turda a câștigat locul 3 la ultimul concurs național de dans!

Formația Simfonia, de la Clubul Copiilor Turda, a câștigat locul 3 la ultimul concurs național de dans! Prezente la Concursul...

Închide