inTurda.ro

Potaissa Turda dispută mâine primul duel în finala mică. Luptăm pentru calificarea în cupele europene!

Potaissa Turda dispută mâine primul duel în finala mică. Luptăm pentru calificarea în cupele europene!

Potaissa Turda dispută mâine primul duel în finala mică. Luptăm pentru calificarea în cupele europene!
mai 19
09:55 2016

Potaissa Turda dispută mâine primul duel din finala mică a Campionatului Național de Handbal Masculin, împotriva echipei CH Poli Timișoara. Turdenii luptă astfel pentru o nouă calificare în cupele europene! Meciul dintre Potaissa Turda și CH Poli se joacă vineri de la ora 19:00 și din păcate nu va fi televizat.

Locul 3 le-ar asigura turdenilor prezența într-o competiție continentală indiferent de rezultatul finalei mari, disputată de cele două echipe bucureștene: Dinamo și CSM.

În cazul unui succes în finala mică Potaissa Turda revine în mod sigur în competițiile europene! Obținerea locului 3, coroborat cu câștigarea finalei de Dinamo București, îi poate califica pe turdeni chiar în Cupa EHF! Dacă CSM București iese învingătoare în finala mare, turdenii se vor califica în Cupa Challenge, competiție care poate fi atinsă și de pe locul 4, dar cu condiția ca Dinamo să câștige finala campionatului!

Cert este că Potaissa nu va avea un joc ușor mâine, deși Timișoara se confruntă cu probleme de lot.

„Cu Turda e o partidă diferită, va veni să câștige, e greu să învingi acolo. De aceea e foarte importantă prima partidă. Sperăm, cu tactica, încredere în noi, să câștigăm. Am avut multe probleme, cu suspendări, accidentări, aceste probleme, a fost aproape un miracol… I-am înțeles pe jucători, ei pe mine, noi oricum facem antrenamente pentru a câștiga. Îmi doresc să avem aceeași discplină, și pe atac și pe apărare”, a precizat antrenorul Milosevic, conform pressalert.ro.

Le ținem pumnii băieților noștri! Hai Potaissa Turda!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Andrei Suciu: Fără o evidență clară a terenurilor, Turda nu se poate dezvolta

Comunicat La ora actuală doar un procent redus din terenurile Turzii sunt cadastrate. La Moldovenești, Luna, Mihai Viteazu, Câmpia Turzii...

Închide