inTurda.ro

VIDEO – Avram Gal (PPU-SL), se bucură de susținerea mai multor cadre didactice, tineri sau parlamentari!

VIDEO – Avram Gal (PPU-SL), se bucură de susținerea mai multor cadre didactice, tineri sau parlamentari!

VIDEO – Avram Gal (PPU-SL), se bucură de susținerea mai multor cadre didactice, tineri sau parlamentari!
mai 19
09:04 2016

Avram Gal, candidatul PPU-SL la funcția de primar în Câmpia Turzii, este susținut de tot mai multe persoane din municipiu. Cadre didactice, doctori, senatori și tineri din Câmpia Turzii au ales să-și manifeste public susținerea pentru candidatura lui Avram Gal pentru Primăria din Câmpia Turzii:

Dl. Presedinte al Camerei de Comert Romania-Italia, Eugen Terteleac M-A AMENINTAT!


 Multumesc domnului senator Alfred Laurentiu Mihai pentru sustinere!

Ana Radu este cadru didactic la Școala ”Avram Iancu” din Câmpia Turzii și este unul dintre susținătorii lui Avram Gal. De ce îl susține?

”Am ales să vorbesc despre omul Avram Gal, în calitate de părinte… De părinte al unor copii pentru care s-a implicat și n-a cerut niciodată nimic. Și atunci, mi se pare foarte important să alegi un om care își asumă responsabilitățile, să alegi un om care sprijină educația, fără să ceară nimic în schimb. Cred că un primar trebuie să fie, în primul rând, un om și mai cred că în spatele lui nu e nevoie de un partid politic. Iată de ce am ales să-l susțin pe Avram Gal”, a spus prof. Ana Radu.

Naomi Zeic este unul dintre tinerii de viitor ai Câmpiei Turzii. Șefă de promoție la aboslvirea liceului, în 2015, Naomi Zeic are convingerea că Avram Gal poate asigura climatul necesar pentru atragerea investitorilor. Și, din acest motiv, și-a manifestat susținerea, încrezătoare într-un viitor mai bun.

”Sunt studentă la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca. Am fost șefă de promoție la Liceul teoretic ”Pavel Dan”, în anul 2015, și aș dori ca la terminarea studiilor să mă pot angaja în Câmpia Turzii, posibilitate pe care mi-ar putea-o oferi domnul Gal Avram, prin atragerea de investitori în Câmpia Turzii, așa că eu votez Gal Avram!”, a spus Naomi Zeic.

Petru Muntean este un alt cadru didactic, care a decis că trebuie să-l sprijine pe Avram Gal, în mod public, în cursa sa pentru câștigarea poziției de primar al municipiului. ”Am mare încredere în posibilitățile și capacitatea dânsului”, a spus distinsul profesor de la Liceul teoretic ”Pavel Dan”.

”Îl cunosc pe domnul Avram Gal de foarte mult timp. Multe din proiectele care s-au derulat la Primăria Câmpia Turzii au fost inițiate și duse la bun sfârșit de domnul Avram Gal. Îl recomand cu căldură pentru candidatura la Primăria Câmpia Turzii, deoarece am mare încredere în posibilitățile și în capacitatea dânsului. Votați-l cu încredere!”, este mesajul prof. Petru Muntean.

”Este o mare onoare pentru mine, să constat că atât cadrele didactice din municipiu, cât și tineri merituoși ai urbei, sunt alături de mine, sprijinindu-mă să ajung primar al municipiului. Este o mare responsabilitate, pentru că am înțeles că nu este doar bătălia mea, ci este bătălia multor oameni din urbe, care își pun speranțele de mai bine în mine. Sunt convins că nu o să-i dezamăgesc. Iar celor care încă sunt nehotărâți și ezită să îmi acorde votul, le spun doar atât: veniți alături de mine să câștigăm împreună speranța pentru un viitor mai bun! Îmi voi pune toată energia la dispoziția comunității, încă din prima zi după ce voi fi investit în calitate de primar. Sunt multe de făcut în urbe. Dați-mi șansa să fac ceea ce trebuie și cu siguranță nu o să regretați! Dumnezeu să binecuvânteze Câmpia Turzii și să ne dea gândul cel bun!”, a spus Avram Gal.

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO Lansare candidați ALDE – Mircea Irimie: ”Am să muncesc cu dăruire și devotament!

Miercuri, 18 mai 2016, începând cu ora 16, la Restaurantul CSA din Turda, a avut loc lansarea oficială a candidaturilor...

Închide