inTurda.ro

Dorin Lojigan: ”Parcul TETAROM va fi o investiție istorică pentru Câmpia Turzii!”

Dorin Lojigan: ”Parcul TETAROM va fi o investiție istorică pentru Câmpia Turzii!”

Dorin Lojigan: ”Parcul TETAROM  va fi o investiție istorică pentru Câmpia Turzii!”
mai 25
17:10 2016

Miercuri, 25 mai 2016, la sediul PNL Câmpia Turzii a avut loc o conferință de presă condusă de Cristian Haiduc și Dorin Lojigan, invitați special fiind Alin Tișe din cadrul PNL Cluj și primarul comunei Luna – Laurențiu Tor.

Principalul subiect al conferinței a fost prezentarea proiectului de REINDUSTRIALIZARE a zonei prin intermediul parcului industrial TETAROM 5. Este vorba despre un teren de 40 de hectare care este pus la dispoziție de către Primarul comunei Luna, teren despre care Laurențiu Tor a declarat ca are toate utilitățile necesare unui parc industrial. Dorin Lojigan și Laurențiu Tor au insistat pe faptul că sunt siguri de viitoare funcție a lui Alin Tișe, si anume Președinte al Consiliului Județean Cluj, și deasemenea au încredere că această echipă Lojigan-Tor-Tișe este cea care se va impune.

Este jenant ca acum, după 4 ani de zile în care au condus destinele municipiului Câmpia Turzii, să nu aibă habar ce inseamnă parcurile industriale. Toate aceste discutii au pornit de la sustinerea pe care am avut-o in dezbaterea electorala in care am afirmat foarte clar ca principalul nostru proiect este reindustrializarea Campiei Turzii si am aratat in acel moment ca ne dorim acest lucru pe considerentul ca impreuna cu Consiliul Judetean si Primaria comunei Luna vom incerca sa punem bazele unui parc industrial mare pe o suprafata de 40 hectare. Niciodata nu ne-am opus parcului industrial din Campia Turzii, acesta va functiona in continuare, intentia noastra este ca el sa fie populat de micii intreprinzatori din Campia Turzii, insa niciodata o firma mare nu va veni intr-un parc de 10 hectare. Avem posibilitatea sa primim un teren gratis, care va adduce beneficii pentru intraga zona! Eu cred ca o astfel de investitie care este sustinuta de Alin Tise, care va fi urmatorul presedinte al Consiliului Judetean, va fi una istorica la Câmpii Turzii.”, a declarat Dorin Lojigan.

”Sunt convins că împreună cu viitorul Primar al Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, vom putea face mai mult dăcât s-a făcut pentru acest oraș în ultimii an. Aveți încredere în acest proiect!, a precizat Alin Tișe.

 

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comunicat: 29.05.2016 – SERBARE CÂMPENEASCĂ

  Vă invităm la cântec, joc şi voie bună! Duminică, în data de 29.05.2016, de la orele 11:00, în Băile...

Închide