inTurda.ro

Avram Gal, singurul candidat prezent la dezbaterea ”Eu cu cine votez?”

Avram Gal, singurul candidat prezent la dezbaterea ”Eu cu cine votez?”

Avram Gal, singurul candidat prezent la dezbaterea ”Eu cu cine votez?”
mai 26
20:02 2016

Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din Câmpia Turzii a organizat, joi 26 mai 2016, dezbaterea electorală cu titlul „Eu cu cine votez?”, eveniment s-a desfasurat incepand cu orele 17.00 în sala „Mircea Mihăşan” a Palatului Cultural „Ionel Floaşiu”.

Iniţial, dezbaterea trebuia să aibă loc în sala de şedinţe din cadrul Palatului Cultural, însă, la spusele domnului Nicolae Dărbăban, autoritățile au mutat ședința de Consiliu la ora 16:00, având astfel o scuză pentru neparticiparea la dezbatere.

La întâlnire a fost pregătit câte un scaun pentru fiecare candidat la alegerile din iunie 2016 în vederea obţinerii unui mandat de primar al municipiului Câmpia Turzii, însă singurul care a dat curs invitației a fost candidatul PPU, domnul AVRAM GAL.

Moderatorul ”dezbaterii”, Nicolae Dărbăban a dat startul evenimentului la ora 17:02 minute, păstrând formula de organizare anunțată inițial chiar dacă s-a prezentat un singur candidat.

Așteptăm un răspuns din partea celorlalți candidați la Primăria Câmpia Turzii, un răspuns față de indiferența arătata cetățenilor care s-au prezentat la dezbatere.

Dezbaterea a fost organizată în cadrul proiectului „Puterea democraţiei pentru cetăţeni”, proiect finanţat de Fondul pentru Inovare Civică.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mircea Irimie răspunde tuturor atacurilor printr-un ”marș al prieteniei” – Turda – Respect – Prietenie.

În cursul unei conferințe de presă desfășurată astăzi, 26 mai 2016, la sediul ALDE Turda, deputatul Mircea Irimie, candidat la...

Închide