inTurda.ro

Mircea Irimie răspunde tuturor atacurilor printr-un ”marș al prieteniei” – Turda – Respect – Prietenie.

Mircea Irimie răspunde tuturor atacurilor printr-un ”marș al prieteniei” – Turda – Respect – Prietenie.

Mircea Irimie răspunde tuturor atacurilor printr-un ”marș al prieteniei” – Turda – Respect –  Prietenie.
mai 26
19:16 2016

În cursul unei conferințe de presă desfășurată astăzi, 26 mai 2016, la sediul ALDE Turda, deputatul Mircea Irimie, candidat la funcția de primar al Turzii, alături de Co-Președintele ALDE Turda, Adrian Sărmășan, au anunțat că vor organiza un marș, care nu va avea nici o legătură cu politica, un marș în care participanții vor purta tricouri sau cămăși albe și nimeni nu va împărții fluturași de campanie. Participanții vor purta drapele albe cu inscripția: Turda – Respect –  Prietenie.

Mircea Irimie a precizat foarte clar că acest gest este răspunul pe care îl oferă ALDE Turda la toate atacurile murdare care au fost lansate împotriva candidatului ALDE la Primăria Turda.

” Acest mars se numeste: Turda – Respect –  Prieteni  . Au fost foarte multe atacuri din partea unor contracandidati, probabil Mircea Irimie a dat calculele peste cap unor candidati. Raspunsul la toate aceste lucruri necivilizate, este un mars in tricouri albe si camasi albe, pentru ca albul reprezinta pacea, respectul, prietenia. Acest marș va insemna prietenia si apropierea turdenilor. Este raspunsul meu si al ALDE Turda, fata de toate aceste doua luni de zile de atacuri!”, a precizat Irimie Mircea.

Marșul se va desfășura sâmbătă, 28 mai, incepand cu ora 10, punctul de start fiind Parcul Teilor de pe strada Tineretului .

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mâine vor avea loc două evenimente de o importanță deosebită pentru Turda:

                                                                                                              Comunicat de presă Îmbunătățirea imaginii și cresterea notorietății României ca destinație turistică prin promovarea brandului turistic național Salina Turda...

Închide