inTurda.ro

Dezbatere electorala – Mircea Irimie: ”Astăzi fiecare candidat își poate argumenta strategia pe care o propune pentru viitorul Turzii!”

Dezbatere electorala – Mircea Irimie: ”Astăzi fiecare candidat își poate argumenta strategia pe care o propune pentru viitorul Turzii!”

Dezbatere electorala – Mircea Irimie: ”Astăzi fiecare candidat își poate argumenta strategia pe care o propune pentru viitorul Turzii!”
mai 27
08:58 2016

      ”Dragi prieteni, astăzi are loc prima confruntare dintre candidații la funcția de Primar al Municipiului Turda . 
Dezbaterea are loc la Centrul Ratiu pentru Democrație fiind organizat de Fundația Ratiu și un grup de elevi voluntari cu rezultate excepționale la învățătură. Evenimentul va fi moderat de elevul Adrian Crișan. 
Ma bucur nespus de aceasta dezbatere unde doresc sa vorbesc despre proiectele mele , despre strategii și masuri viabile pentru Turda , despre resurse și potențial și despre soluții pentru toate problemele ridicate de turdeni .
Dragi turdeni , sunt un om harnic , implicat activ în viata orașului. Am experienta în administrația locala și centrala care m-a ajutat sa am o viziune despre Turda , am multa putere de munca și am capacitatea de a lucra în echipa . Îmi plac provocările și trăiesc convingerea ca pentru fiecare problema exista soluții. Activitatea de om politic m-a învățat întregul algoritm care trebuie aplicat într-o echipa pentru soluționarea problemelor comunității. Într-o echipa sunt mai multe minți, mai multe idei și mai multa experienta , mai mult spirit și mai multa energie pozitiva . Alături de echipa mea și în urma dezbaterilor publice cu întreaga comunitate , voi reuși sa dau dovada calităților care m-au legitimat sa reprezint orașul nostru atât local cat și la nivel național. Implicare, dăruire, devotament, inițiativa, tenacitate și consacrare.


Eu Mircea Vicentiu Irimie, ca viitor Primar, alături de echipa mea, formata din oameni competenți și responsabili, am gândit Zece mari Proiecte pentru relansarea economica și pentru dezvoltarea Turzii. Voi planifica munca în administrația locala pe pentru atingerea unor ținte pe termen scurt , mediu și lung . Voi colabora și voi face echipa cu toți specialiștii Primăriei și împreună vom stabili un program riguros , temeinic , pentru implementarea unor masuri eficiente care sa asigure nu doar buna funcționalitate ci mai ales deschiderea ei spre modernizare si ancorarea urbei în realitatea progresiva a contextului european .
Dragi prieteni Turda are nevoie de schimbare . Dar pentru a lua decizia schimbării este nevoie de convingeri . Astăzi fiecare candidat își poate argumenta strategia pe care o propune pentru viitorul Turzii iar dumneavoastră urmărindu-ne veți putea alege care este cea mai bun Primar pentru următorii ani . Va invit cu drag sa urmăriți aceasta dezbatere .


Nu in ultimul rand doresc sa le adresez felicitări organizatorilor.”

Mircea Irimie,

Candidat ALDE la Primăria Turda.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Toate meciurile de la EURO 2016 se vad pe Cluj Arena! Intrare libera

Asociația U Business Sport Club, în parteneriat cu Cluj Arena și în colaborare cu Asociația Studenților de la Facultatea de...

Închide