inTurda.ro

VIDEO: Dezbatere Electorala CRD – ”Democrația ca mod de viață”

VIDEO: Dezbatere Electorala CRD – ”Democrația ca mod de viață”

VIDEO: Dezbatere Electorala CRD – ”Democrația ca mod de viață”
mai 30
12:02 2016

Centrul Rațiu pentru Democrație Turda a organizat vineri, 27 mai 2016, începând cu ora 16:00, la Centrul Ratiu Pentru Democratie, o dezbatere publică pe tema relației dintre administrație și cetățean.

Pentru ca am vazut ca atunci cand vine vorba de locuitorii orasului si administratie fiecare e cu treaba lui, am decis ca asta trebuie schimbat. Asa ca ne intalnim cu totii ca sa discutam asta si sa incepem sa schimbam situatia”, anunțau organizatorii.


La dezbatere au fost invitați toți candidații pentru funcția de primar ai municipiului Turda: Doru Anca, Marian Bia, Alexandru Ignat, Vicentiu-Mircea Irimie, Cristian-Octavian Matei, Emil Moldovan, Tudor Stefanie, Andrei Suciu și Lucian Varo.

Cei care au răspuns invitației au fost: Andrei Suciu, Irimie Mircea, Ignat Alexandru, Bia Marian și Lucian Varo.

Evenimentul organizat în cadrul proiectului „Cunoaște-ți drepturile – Calea către o comunitate mai bună prin informare și implicare”, a fost condus de elevul Colegiului Național Mihai Viteazu Turda, Crișan Adrian.

dezbatere electorala turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
Nicolae Ros, candidat PSD pentru Consiliul Local

        Vă prezentăm echipa de consilieri PSD Turda, o echipă de oameni tineri, dar şi oameni cu experienţă, profesioniști și de...

Închide