inTurda.ro

Știri de Câmpia Turzii: ”Bătălia se dă între Pop si Gal!”

Știri de Câmpia Turzii: ”Bătălia se dă între Pop si Gal!”

Știri de Câmpia Turzii: ”Bătălia se dă între Pop si Gal!”
iunie 02
20:38 2016

Analiza electorală 2016.
Hanga si Lojigan pierd. Bătălia se dă între Pop si Gal!

Campania electorală din acest an este una deosebit de diferită fata de celelalte, datorită restrictilor impuse de lege. Deși se pare ca au intrat ca favoriți în alegeri Hanga si Lojigan au pierdut, bătalia în această săptamână se va da între Pop si Gal! De ce?

Alegerile într-un singur tur avantajează primarul în functie, deși cu acest avantaj primarul Hanga este marele perdant al acestor alegeri, deoarece datorită vârstei, a unei campanii fără vitalitate și suflu, o campanie de mosnegi ursuzi, fără proiecte, fară echipă si cu o atitudine a candidatului, de aroganță de genul ,,Sunt Dumnezeu peste toți,, si a faptul că a trecut într-un alt partid pentru a-si pastra functia, au fost elementele fatale care l-au scos pe actualul primar, fiind marele perdant al acestor alegeri locale.

De asemenea Lojigan Dorin a intrat in aceasta campanie ca o varianta a schimbarii care i-a oferit un usor hanga lojigan gal pop campia turziiavantaj, fiind perceput ca o schimbare a vârstnicului Hanga Radu. Agresivitatea afisata, amenintarile facute la adresa personalului din primarie, a angajatilor de la societatiile din subordinea sa si a contracandidatilor, coroborata cu stigmatismul social de om rau si razbunator a dus la o scadere dezastruasă a intentiei de vot. Aceste fenomene însumate, cu negativismul antipatic, cu lipsa unui program electoral si cu invizibilitatea echipei electorale si cu faptul ca membrii fostului PDL Campia Turzii nu au participat la campania electorala sprijinind tacit candidatul PMP, Bretoiu Horatiu au facut ca Lojigan să piarda aceste alegeri.

Surpriza a apărut în tabara Psd care a aruncat în lupta electorală pe Pop Petre, un tânăr cu experientă si cu realizări în administratie si a faptului că este o personalitate pozitivă si populară însumat de faptul ca are in spate un partid mare si puternic care este pe val. De asemenea un atu a fost si echipa tanara dinamica cu o campanie pozitiva, moderna pe proiecte si idei a propulsat puternic candidatul catre castig.
Avram Gal si PPU, datorită, mobilitatii, campaniei pozitive, a electoratului sau traditional si stabil si a experientei dobandite in celelalte batalii electorale l-a facut sa-i devanseze pe Lojigan si Hanga. 
Faptul ca cei doi Pop si Gal au dus o campanie pozitivă lucru dorit de electoratul din Campia Turzii a facut ca cei doi sa fie perceputi ca o solutie buna pentru functia de primar. Acest fapt i-a trimis in umbra pe ceilalti doi candidati Hanga si Lojiga, ramanand in aceasta saptamna ca electoratul sa se hotarasca intre Pop Petre PSD si Gal Avram PPU.

Sursa articol: Știri de Câmpia Turzii.

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO/Foto: Festivitatea de premiere a absolvenților CNMV Turda, promoția 2016

Colegiul Național Mihai Viteazul Turda a organizat joi, 02 iunie 2016, începând cu ora 13:00, festivitatea de premiere a absolvenților...

Închide