inTurda.ro

Matei Cristian: ”Începând cu votul dumneavoastră reconstruim Turda!”

Matei Cristian: ”Începând cu votul dumneavoastră reconstruim Turda!”

Matei Cristian: ”Începând cu votul dumneavoastră reconstruim Turda!”
iunie 03
12:27 2016

Comunicat de presă

 

Votați Matei Cristian! Votați echipa PSD!

Începând cu votul dumneavoastră reconstruim Turda!

 

Turda se află într-un moment critic. În 5 iunie turdenii vor trebui să îl aleagă pe cel care va avea o influență majoră asupra destinului orașului. Votul din 5 iunie va fi de fapt un vot în care va conta dacă cel care candidează a reușit să înțeleagă, să identifice problemele oamenilor și ale orașului și care să fi demonstrat că are atât soluțiile cât și capacitatea de a rezolva aceste probleme. Votul din 5 iunie va fi despre realitatea în care trăim, despre cum ne putem rezolva problemele orașului, despre cum să avem o viață și un viitor mai bun.

Eu m-am considerat întotdeauna un om ca oricare altul, un turdean, ca fiecare dintre voi, cu bune, cu rele, cu bucurii, cu supărări, cu zile bune și zile mai puțin bune. Duminică ne alegem „întâiul om”/ primarul orașului iar acela care va ocupa funcția de primar trebuie să fie înainte de toate OM, om de omenie, om pentru oameni. Calitatea unei persoane nu este dată nici de haina pe care o poartă, nici de funcția pe care vremelnic o ocupă, vorbele din popor sunt pline de ințelepciune – „a fi om îi lucru mare” – cel mai mare aș spune, iar înainte de a deține funcții, înainte de a avea titulaturi, înainte de toate, trebuie să fii om.

CMTurda este pentru fiecare dintre noi locul pe care îl numim ,,acasă”. Acasă trebuie sa fie acel loc unde te simți bine, în siguranță, locul unde îți găsești liniștea, locul pe care vrei să îl știi curat, frumos și primitor. Este foarte important ca duminică să mergeți la vot și să îl alegeți pe acel om despre care considerați că vă poate reprezenta cel mai bine, că vă înțelege doleanțele și nevoile și că este capabil să vă rezolve problemele. Este important să vă exercitați acest drept și să vă decideți singuri destinele. Este foarte ușor sa spunem: toți politicienii sunt la fel, nu mă duc la vot sau invalidez buletinul. Nu trebuie să gândim așa, trebuie să fim pozitivi să credem în viitorul nostru şi al copiilor noştri.

Turda merită o șansă pentru un trai decent și sigur pentru fiecare dintre locuitorii ei, Turda merită să devină un oraș modern, european în care fiecare turdean să aibă șanse egale la o viață și un viitor mai bun. Stă în mâinile noastre și a votului nostru ca dorințele și speranțele noastre pentru o viață mai bună să devină realitate. Este foarte important ca duminică să votăm așa cum ne dictează rațiunea și inima/sufletul, să votam pentru un viitor mai bun, pentru familiile voastre, pentru copiii voștri.

Pentru că iubim Turda! Împreună pentru Turda!

Comandat de PSD Cluj, realizat de INTPOZITIV PUBLICITY SRL Cod mandatar 21160002

 

Matei Cristian

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comunicat: Închiderea circulaţiei autovehiculelor în data de 09.06.2016

  Pentru desfăşurarea în siguranţă a manifestărilor prilejuite de ZIUA EROILOR ce vor avea loc la Monumentul Eroilor din faţa...

Închide