inTurda.ro

CNADNR angajează 9 ingineri pentru Autostrada Sebeș-Turda și lotul aflat în reconstrucție al Autostrăzii Orăștie-Sibiu

CNADNR angajează 9 ingineri pentru Autostrada Sebeș-Turda și lotul aflat în reconstrucție al Autostrăzii Orăștie-Sibiu

CNADNR angajează 9 ingineri pentru Autostrada Sebeș-Turda și lotul aflat în reconstrucție al Autostrăzii Orăștie-Sibiu
iunie 04
09:25 2016

Comunicat de presă
03.06.2016
CNADNR scoate la concurs 28 de posturi
în cadrul Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri

Conform noii structuri organizatorice, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România scoate la concurs, în cadrul Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri, 28 de posturi de specialitate (7 posturi de ingineri în cadrul D.R.D.P. Brașov, 13 posturi de ingineri în cadrul D.R.D.P. Cluj, 6 posturi de ingineri în cadrul D.R.D.P. Timișoara și 2 posturi de ingineri în cadrul D.R.D.P. București), dintre care 15 sunt de execuție și 13 posturi de șef UIP, în implementarea proiectelor derulate de către C.N.A.D.N.R..

Din total, 9 posturi sunt pentru Autostrada Sebeș-Turda iar unul pentru Lotul aflat în reconstrucție al Autostrăzii Orăștie-sibiu, astfel:

– 2 posturi de inginer UIP (unitatea de implementare a proiectului) 3 Sebeș — Turda lot 1,
– 2 posturi de inginer UIP 4 Sebeș — Turda lot 2,
– 2 posturi de inginer UIP 5 Sebeș — Turda lot 3
– 2 posturi de inginer UIP 6 Sebeș — Turda lot 4.

– 1 post de inginer șef UIP 3 Orăștie — Sibiu

CERINȚELE PRIVIND STUDIILE ȘI SPECIALIZĂRILE NECESARE sunt:

pentru ingineri:
Absolvent al unei facultăți de căi ferate, drumuri și poduri cu studii superioare de lungă durată – diplomă de licență sau echivalentă/ ciclul I (Bologna) – diplomă studii universitare de licență;

– experiență profesională minim 5 – 10 ani în domeniul infrastructurii rutiere – proiectare poduri (drum național, variantă ocolitoare, autostradă);

– participarea la elaborarea lucrărilor de artă pentru minim 1 proiect de drum național, minim 1 proiect de variantă ocolitoare sau autostradă în calitate de Manager de Proiect/Coordonator de Proiect/Șef Proiect.

Candidatul trebuie sa aibă abilități de lucru cu computerul: utilizare MS Office (Word, Excel, Power Point), Windows, Internet Explorer, AutoCAD sau echivalent și să cunoască o limbă de circulație internațională la nivel avansat (engleză, franceză, germană).
Îndeplinirea cerințelor privind experiența profesională se demonstrează prin prezentarea de recomandări/ contracte de muncă/alte documente justificative.

Relații suplimentare se pot obține de la Direcția Relații Publice și R.U. la telefon 021.264.34.08 și la adresa de e-mail: personal@andnet.ro.
De asemenea, anunțurile sunt postate pe www.cnadnr.ro la secțiunea Carieră.

CNADNR

Related Articles

Citește articolul precedent:
Astăzi, ora 12:00 – Nicolae Voiculeț va concerta la Salina Turda

 Concert unic în România Știind stilul nonconformist al artistului, Nicolae Voiculeț alege unul dintre cele mai speciale locuri de pe...

Închide