inTurda.ro

Matei Cristian: ”Am votat pentru schimbare, pentru o viață prosperă!”

Matei Cristian: ”Am votat pentru schimbare, pentru o viață prosperă!”

Matei Cristian: ”Am votat pentru schimbare, pentru o viață prosperă!”
iunie 05
11:33 2016

Președintele PSD Turda, Cristian Matei, candidatul partidului la funcția de Primar al municipiului Turda, a votat la Școala Andrei Șaguna alături de familie și echipa PSD.

 Am votat cu gânduri bune în primul rând! Am votat pentru schimbare, pentru o viață prosperă, pentru a construi, pentru demnitate, stabilitate și normalitate. Totodată este vorba astăzi despre un vot pentru un om care să-și dorească o comunitate stabilă, unită, care să perceapă și să accepte diversitatea acestei comunități și în final să rezolve problemele întregii comunități împreună cu oamenii! De aceea fac un îndemn către toți turdenii să meargă astăzi la vot, este foarte important să-și exercite acest drept civic pe care-l au și aș dori ca toată lumea, dacă se poate să participle la vot pentru a ne hotărâ singuri soarta și a hotărâ drumul pe care să-l urmăm de astăzi înainte! În Turda trebuie să se facă schimbarea!”, a declarat Matei Cristian la ieșirea din secția de votare.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Tudor Ștefănie: ”Votul meu este pentru viitorul prosper al municipiului și al turdenilor!”

Tudor Ștefănie, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Turda a votat în această dimineață la Școala ”Andrei Șaguna”...

Închide