inTurda.ro

Ștefănie Tudor: ”Împreună am creat o moștenire care reprezintă viitorul nostru!”

Ștefănie Tudor: ”Împreună am creat o moștenire care reprezintă viitorul nostru!”

Ștefănie Tudor: ”Împreună am creat o moștenire care reprezintă viitorul nostru!”
iunie 08
14:27 2016

Dragi turdeni,

In calitate de viceprimar si primar am fost in slujba dvs. in ultimii 20 ani. Am fost extrem de onorat de votul si increderea pe care mi-ati acordat-o in tot acest timp. Am facut tot ce mi-a stat in putere sa nu va dezamagesc. Am crezut in viitorul acestui oras si am construit impreuna cu dumneavoastra, din resursele disponibile, un drum spre stabilitate, o viata mai buna, o tranzitie usoara de la orasul cu o industrie in deriva la orasul turistic cu posibilitati de dezvoltare, care sa asigure continuitate si o crestere a nivelului de trai si a calitatii vietii. Sunt exigent si mi-am propus mult mai mult, de la un mandat la altul, insa in contextul schimabarilor din politica nationala si contextul economic international, in actualul mandat multi factori externi au fost potrivnici, in ciuda eforturilor noastre de a evolua. Dumneavoastra ati vazut asta si ati ales.

La inceputul acestui mandat mi-am dorit sa realizam mult mai mult si am luptat constant in aceasta directie. Vreau sa va asigur ca in sufletul si in viziunea mea pentru dezvoltarea orasului ati fost si veti ramane mereu pe primul loc. Impreuna am creat o mostenire care reprezinta viitorul nostru. Acum pot doar sa sper ca cei care vor urma vor aprecia si vor continua drumul pe care noi am pornit in urma cu 20 ani pentru dezvoltarea orasului nostru.

Tudor Ștefănie

stefanie hotel potaissa salina turda

Related Articles

Citește articolul precedent:
CAA: Montarea contoarelor cu citire la distanţă a fost finalizată

Data comunicatului: 08.06.2016 Contractul „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță” a fost încheiat la data de 17.06.2015 cu...

Închide