inTurda.ro

Karate Club Turda: Turdeanca Maria MORAR (9 ani), dublă campioană mondială la karate!

Karate Club Turda: Turdeanca Maria MORAR (9 ani), dublă campioană mondială la karate!

Karate Club Turda: Turdeanca Maria MORAR (9 ani), dublă campioană mondială la karate!
iunie 25
08:54 2016
Karate Club Turda, cel mai vechi club de karate din oras, a participat in perioada 14-20.06.2016, la „Campionatul Mondial WUKF de karate”. Peste 72 de tari, 2350 de sportivi, 430 antrenori si 135 de arbitrii au contribuit la cel mai mare eveniment organizat de WUKF, in Dublin, Irlanda.
In cadrul competitiei au fost categorii la care s-au inscris 96 de sportivi!!! Concurenta acerba, un foarte ridicat nivel al calitatii, au asigurat cadrul in care sportiva clubului nostru MORAR MARIA, in vârstă de 9 ani, a reusit sa devina dublă campionă mondială, atât la kumite individual cât și pe echipe!
Performanta excelenta, daca mai adaugam ca Maria a câstigat si titlul de VICECAMPIOANĂ MONDIALĂ la sectiunea kata!
56 de sportivi s-au luptat pentru titlul mondial, si iata, o turdeanca, a reusit sa-i invinga. Felicitari! Suntem mindri de ea! – Sever Cucu, Președintele Karate Club Turda.
A doua componenta a echipei deplasate de noi la Mondiale, cea mai  buna si cea mai titrata sportiva a clubului, PINTEA ILINCA,  a fost la 10 secunde de semifinala mondiala, care asigura o medalie! Emotiile si oboseala asteptarii pe durata intregii  zile de concurs (a intrat dupa ora 19 p.m) a privat-o de o performanta aflata la indemina.
Dar, trebuie sa mentionam ca marele campion mondial Christophe Pinna, a remarcat-o pe Ilinca, a chemat-o la el si a incurajat-o! De altfel, Pinna i-a promis ca la campionatele Europene din octombrie, anul acesta, o va urmari indeaproape.
Inca o data, Karate Club Turda poarta cu cinste numele orasului Turda, numele Salinei Turda si a Cumulserv, doi dintre sponsorii nostri, in afara tarii!

Related Articles

Citește articolul precedent:
O nouă vicitmă pe drumul Turda-Cluj: femeie accidentată de un microbuz Fany pe trecerea de pietoni din Feleacu

In timp ce numarul victimelor continua sa creasca, CNADNR a inceput procedura de 'bordurare' si in localitatea Valcele! Intre timp,...

Închide