inTurda.ro

Comunicat: A fost efectuată recepția finală a clădirilor și spațiilor operaționale reabilitate

Comunicat: A fost efectuată recepția finală a clădirilor și spațiilor operaționale reabilitate

Comunicat: A fost efectuată recepția finală a clădirilor și spațiilor operaționale reabilitate
iunie 30
09:13 2016

comunicat caa turda

Data comunicatului 29.06.2016

 Dezvoltare durabilă cu finanțare europeană

 

A fost efectuată recepția finală a clădirilor și spațiilor operaționale reabilitate prin proiectul „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii’’

 

În data de 24.06.2016 a fost efectuată recepția finală a clădirilor operaționale CAA. Lucrările de extindere a spațiilor operaționale fac parte din contractul cu denumirea: „Reabilitare clădiri și spații operaționale” din cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii’’ iar realizarea acestora a fost efectuată din cota de cofinanțare a societății fiind o condiționalitate impusă de Uniunea Europeană pentru obținerea fondurilor europene. Lucrările au fost executate de SC BALOR CONS SRL Sibiu iar valoarea investițiilor la terminarea lucrărilor este de 3.957.181,13 RON fără TVA.

Prin intermediul acestei investiții au fost reabilitate două clădiri situate pe strada Axente Sever nr.2 și str. G-ral Dragalina FN. Cea de-a treia clădire a fost construită integral și face parte din complexul ce găzduiește sediul societății. Această cladire are 1550 metri pătraţi dispuși pe 3 nivele: parter și două etaje superioare. Lucrările au demarat la începutul anului 2015 şi au fost finalizate la finele lunii mai a acestui an, în noul imobil desfăşurându-şi activitatea angajaţii de la direcția logistică, tehnic, contabilitate, resurse umane și unitatea de implementare a proiectelor europene. Clădirea are spații moderne de birouri, săli de ședință, săli de conferință, sală de mese și facilități conexe activității de birou.

În paralel cu lucrările derulate la sediul central al CAA, s-au desfășurat și lucrările de reabilitare a clădirii ce a avut în trecut rolul de Centrală Termică (CT 15), din cartierul central de blocuri. Clădirea reabilitată, prevăzută în proiect cu parter și etaj, găzduiește acum laboratorul metrologic, birourile angajaților de la direcția producție, un atelier mecanic, magazia de materiale și arhiva societății, iar lucrările au fost finalizate la sfârșitul lunii aprilie.

Contact: Manager de proiect: Bogdan Bobic

Sediul social: str. Axente Sever nr. 2, Turda

Telefon: 0264-311771/ Fax: 0264-311772

E-mail: office@caaries.ro/http://www.caaries.ro

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
CAA: A fost efectuată recepția finală a stației de epurare Turda – Câmpia Turzii

Proiect co-finanţat prin Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial “Mediu” Titlu proiect: „Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă...

Închide