inTurda.ro

Hotelul Potaissa are website oficial

 Breaking News

Hotelul Potaissa are website oficial

Hotelul Potaissa are website oficial
iunie 30
09:28 2016

Hotelul Potaissa, sau„Hotelul Salinei” așa cum este prezentat, are acum și website oficial. Cu un design simplu și elegant, portalul se potrivește ca o mănușă hotelului recent inaugurat. Website-ul este disponibil la adresa www.potaissahotel.ro.

Pe lângă fotografiile cu hotelul și facilitățile conexe, website-ul prezintă informații despre cazare, tarife, restaurant, contact, dar și scurte prezentări pentru Salina Turda și Complexul Balnear Potaissa.

Situat în centrul istoric al orașului Turda, Potaissa Hotel – Hotelul Salinei este locul unde trecutul se îmbină cu prezentul într-un ansamblu spectaculos, clasic și modern deopotrivă.

Hotelul pune la dispoziția clienților 24 de camere și apartamente, un restaurant cu 64 de locuri și un bar decorate în stil modern și elegant, parcări și acces la facilitățile Complexului Balnear Potaissa: SPA, Fitness și Centru Medical.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comunicat: A fost efectuată recepția finală a clădirilor și spațiilor operaționale reabilitate

Data comunicatului 29.06.2016  Dezvoltare durabilă cu finanțare europeană   A fost efectuată recepția finală a clădirilor și spațiilor operaționale reabilitate...

Închide