inTurda.ro

Legume vândute online la Turda! Domeniul Public Turda și-a deschis magazin online!

Legume vândute online la Turda! Domeniul Public Turda și-a deschis magazin online!

Legume vândute online la Turda! Domeniul Public Turda și-a deschis magazin online!
iulie 01
10:13 2016

Domeniul Public Turda face un pas înainte și încearcă toate variantele pentru a obține profit. Încercând să țină pasul cu tehnologia și cu moda de a face cumpărăturile online, Domeniul Public Turda și-a deschis un magazin online!

Produsele se găsesc la link-ul de AICI, însoțite de prețurile acestora. Pentru a comanda produsele este nevoie să vă faceți un cont pe site. Docamdata se pot achiziționa online doar legume.

In cadrul SC Domeniul Public Turda SA, sectorul Sere este extins pe o suprafata totala de 20.075 mp. Productia de legume si flori in sistem protejat se desfasoara pe o suprafata construita cu sere -solar cuprinzand ~6.725 mp, iar culturile de legume in camp ocupa suprafete de pana la 8350 mp. Restul de 1220 mp este ocupat cu constructii anexe si zone de acces.

Desfacerea produselor se face atât online, cât și la următoarele puncte:

  • EN-GROS: la sediul SC DOMENIUL PUBLIC TURDA SA – Str. Petru Maior, nr. 4, Loc. Turda, Jud. Cluj
  • EN-DETAIL: la Piata Agroalimentara Centrala – Str. Gheorghe Lazar, nr.6 – Magazin legume, fructe & Magazin florarie
  • EN-DETAIL: la Piata Agroalimentara din Mictro III

Related Articles

Citește articolul precedent:
CAA: Finalizare POS 1 – Proiectul european „Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunea Turda-Câmpia Turzii”

Data comunicatului   30.06.2016 Informare finală Proiectul european „Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunea Turda-Câmpia Turzii”...

Închide