inTurda.ro

Turda – un oraș curat, civilizat și european cu ajutorul cetățenilor

Turda – un oraș curat, civilizat și european cu ajutorul cetățenilor

Turda – un oraș curat, civilizat și european cu ajutorul cetățenilor
iulie 02
14:37 2016

COMUNICAT DE PRESĂ

Turda – un oraș curat, civilizat și european cu ajutorul cetățenilor

Stimați cetățeni,

În perioada campaniei electorale am avut întâlniri cu mulți dintre dumneavoastră iar una dintre doleanțele și nemulțumirile ce au fost exprimate foarte des de către cetățeni au fost cele care priveau curățenia orașului. Pentru a remedia acest lucru am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Așa cum am mai spus, de foarte multe ori, doar împreună putem construi acel oraș pe care îl dorim cu toții. Vă propun un parteneriat care va aduce numai beneficii orașului nostru și tuturor cetățenilor:

Primăria municipiului Turda a început executarea lucrărilor de salubrizare și întreținere spații verzi pe domeniul public al municipiului Turda.

Vă rugăm să ne sprijiniți în această acțiune, în baza HCL 212/2005 cu modificarile ulterioare, prin executarea următoarelor lucrări :  

 

  1. Asigurarea îndepărtării buruienilor din imediata apropiere a imobilelor
  2. Asigurarea curățeniei trotuarelor, părții carosabile pe porțiunea din dreptul imobilului pe care îl dețineți și a locurilor de parcare pe care le folosiți
  3. Evacuarea și depozitarea deșeurilor menajere rezultate în urma acțiunii de curățenie, în pubele ecologice cu respectarea graficului de colectare
  4. Curățarea taluzului văii în zonele limitrofe imobilelor (acolo unde este cazul –Valea Racilor, Valea Fanațelor) de reziduurile menajere sau de cele provenite din gospodăriile proprii. Este interzisă depozitarea deșeurilor de orice fel și deversarea apelor reziduale menajere pe străzi, trotuare, pe taluzul sau în albia văilor.

 

Trebuie să fim conștienți că acest oraș ne aparține tuturor și că este responsabilitatea fiecăruia dintre noi de a-l îngriji și a-l respecta în aceeași măsură. Este foarte important să conștientizăm că fiecare din noi poate deveni/realiza schimbarea pe care și-o dorește. Putem realiza acest lucru cu bunăvoință și urmând câteva reguli simple cum ar fi să nu aruncăm deșeuri pe stradă sau prin parcuri, aratând astfel și grijă față de mediul înconjurător. Prin gesturi simple și responsabilitate cetățeanul poate să contribuie esențial la îmbunătățirea condițiilor de trai și implicit a imaginii orașului în care locuiește.

 

 Municipiul Turda

PRIMAR

Cristian Octavian Matei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Reprezentanții Salinei Turda au fost invitați la Ambasada SUA cu ocazia Zilei Naționale

Ziua Nationala a SUA a fost sarbatorita vineri seara la Ambasada SUA de la Bucuresti. La eveniment au luat parte...

Închide