inTurda.ro

Proiectul de modernizare a Parcului Zoo Turda a intrat pe lista de priorități a primarului Cristian Matei

Proiectul de modernizare a Parcului Zoo Turda a intrat pe lista de priorități a primarului Cristian Matei

Proiectul de modernizare a Parcului Zoo Turda a intrat pe lista de priorități a primarului Cristian Matei
iulie 08
08:55 2016

Primarul Cristian Matei a intrat în activitatea administrativă cu elan și încearcă să „tureze motoarele” Primăriei Turda. Printre proiectele dificile ale municipalității este și proiectul de modernizare a Parcului Zoologic și de Agrement Turda, care tocmai a intrat pe lista de priorități a primarului.

Acesta a declarat conform publicației Transilvania Reporter, că lucrările de reamenajare vor fi reluate în cel mai scurt timp. Potrivit sursei indicate, directorul Zoo Turda, Mate Csaba și edilul municipiului Turda au discutat pe marginea posibilității reluării lucrărilor. Aceștia au stabilit o întâlnire cu reprezentanții firmei care dețin contractul de lucrări, iar în paralel caută soluții de reeșalonare a lucrărilor și a sumelor necesare investiției, în vederea continuării acestui proiect ce se anunță a fi unic în România.

Se urmărește ca Municipiul Turda să diversifice serviciile turistice și oferta locală așa încât să devină una dintre cele mai atractive destinații turistice a Transilvaniei. Pe lângă Salina Turda, SPA-ul Potaissa, lacurile sărate și Cheile Turzii, viitorul Parc Zoologic și de Agrement Turda va întregi oferta turistică și va contribui cu siguranță la o nouă creștere exponențială a numărului de turiști care vin în Turda.

„Ar fi păcat ca un astfel de proiect să rămână doar pe hârtie. Am discutat cu domnul Mate Csaba și am înțeles perfect cât de important este acest proiect. Știu că în acest moment există un blocaj din cauza legislației, dar trebuie să deblocăm această situație. Grădina zoologică trebuie redeschisă și vom căuta toate soluțiile legale să se reia cât mai repede lucrările de amenajare”, a declarat Matei Cristian pentru Transilvania Reporter.

Related Articles

Citește articolul precedent:
SPAS Turda anunță distribuirea produselor alimentare în cadrul POAD 2016 începând de luni, 11 iulie!

Serviciul Public de Asistenta Socială Turda aduce la cunoştiinţa cetăţenilor următoarele: Începând cu data de 11.07.2016 vor fi distribuite produse...

Închide