inTurda.ro

Comunicat ALDE Câmpia Turzii: Ioan Moldovan rămâne președinte!

Comunicat ALDE Câmpia Turzii: Ioan Moldovan rămâne președinte!

Comunicat ALDE Câmpia Turzii: Ioan Moldovan rămâne președinte!
iulie 10
10:47 2016

Vineri, 08 iulie 2016, în Adunarea generală a Filialei ALDE, Câmpia Turzii s-au analizat rezultatele, deloc mulțumitoare obținute la recentele alegeri locale, precum și strategia de viitor, luându-se următoarele Hotărâri:

1. Adunarea generală a dat un vot de încredere președintelui Filialei, dl.Deputat Ioan Moldovan, însărcinându-l cu reconstrucția acesteia, pe bază de competențe și abnegație.

2. Adunarea generală a reconfirmat Biroul politic al filialei; trasându-i sarcini concrete fiecărui membru, în conformitate cu sfera de activitate, potrivit prevederilor statutare.

3. Ca formațiune în opoziție ALDE Câmpia Turzii va monitoriza activitatea noilor organisme la nivel local, sprijinând sau sancționând, după caz, Hotărârile luate de Consiliul local și Primărie.

4. ALDE Câmpia Turzii însărcinează Președintele și Biroul politic în elaborarea unei strategii viabile și a se acționa pentru obținerea de bune rezultate în alegerile generale; cel de la locale fiind un accident nedorit.

Biroul de presă al ALDE C.Turzii

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria municipiului Turda execută lucrări de salubrizare la Stadionul Municipal

COMUNICAT DE PRESĂ   După o lungă perioadă în care au fost înregistrate nenumărate sesizări cu privire la starea insalubră...

Închide