inTurda.ro

Petre POP: Am curaj! Asta m-a învățat spiritul Câmpia Turzii!

Petre POP: Am curaj! Asta m-a învățat spiritul Câmpia Turzii!

Petre POP: Am curaj! Asta m-a învățat spiritul Câmpia Turzii!
iulie 11
13:28 2016

Petre Pop, fostul președinte al PSD Câmpia-Turzii, conducerea fiind dizolvată după rezultatele slabe de la alegerile locale din iunie, a postat pe contul său de Facebook un mesaj despre sursa lui de inspirație în ceea ce privește curajul. Ceea ce îi dă curaj este tocmai „spiritul Câmpiei Turzii”.

AM CURAJUL DE A FACE!

Nu de puține ori am primit răspunsul…așa ceva este greu de făcut…este prea mult pentru noi ca și localitate…nu se poate face…nu are rost…nu putem spera…așa ceva la noi nu se poate construi …e basm…e ceva utopic…și lista ar putea continua.

Astfel de aborbări au fost de fiecare dată când am venit cu proiecte pe diferite domenii…așa a fost și când am spus …trebuie să modernizăm piețele…trebuie să investim în cultură…trebuie să aducem înapoi stadionul de fotbal…trebuie să facem un bazin de înot…și de data aceasta exemplele ar putea continua.

Am spus întodeauna că trebuie să avem curajul de a face, de a îndrazni mai mult,…dacă alții pot, noi de ce nu am putea,…dacă alții fac, noi de ce nu am putea face.

În funcțiile pe care le-am deținut, am avut curajul de a încerca ceva nou, am avut curajul de a face… chiar dacă nu întodeauna lucrurile au ieșit așa cum le-am programat.

Am curaj! Asta m-a învățat spiritul Câmpia Turzii!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primarul Cristian Matei propune o soluție alternativă pentru susținerea echipei de handbal

Prezent la reuniunea lotului echipei locale de handbal, Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a propus o soluție alternativă pentru susținerea financiară...

Închide