inTurda.ro

Ludovic Csutak a demisionat din Consiliul Local

Ludovic Csutak a demisionat din Consiliul Local

Ludovic Csutak a demisionat din Consiliul Local
iulie 21
14:56 2016

Ludovic Csutak și-a prezentat demisia din funcția de Consilier Local, funcție pe care a dobândit-o în urma alegerilor locale din 5 iunie 2016. Csutak Ludovic a fost ales pe listele PUU-SL, partid condus de Avram Gal. La depunerea demisiei consilierul PPU a menționat motive personale.

”Domnul Csutak este vicepreședinte al PPU-SL Diaspora, se va concentra mai mult pe alegerile parlamentare din toamna acestui an, la nivel național. Avem nevoie de dânsul”, a precizat Avram Gal.

”Nu discut despre actul demisiei pentru că este o decizie personală”, a transmis Vasile Tot, consilier PPU, în cadrul ședinței de Consiliu Local.

Locul vacant lăsat în Consiliul Local Câmpia Turzii va fi ocupat de următoarea persoană de pe lista PPU de la alegerile locale. Conform listei înregistrare pentru alegerile din iunie 2016, următorul consilier pe lista d supleanți ai PPU este  Soporan Vasile.

Consilieri PPU Campia turzii

Related Articles

Citește articolul precedent:
Loc de muncă vacant pentru punctul de lucru Turda: INGINER CONSTRUCTOR CĂI FERATE DRUMURI ŞI PODURI (CFDP)

Companie angajează pentru  punctul de lucru Turda INGINER CONSTRUCTOR CĂI FERATE DRUMURI ŞI PODURI (CFDP) Compania  efectuează lucrări de construcţii structuri din...

Închide