inTurda.ro

Avram Gal, deputat de Câmpia Turzii?

Avram Gal, deputat de Câmpia Turzii?

Avram Gal, deputat de Câmpia Turzii?
august 04
15:20 2016

 Avram Gal este dispus să intre într-o nouă bătălie electorală,  acesta va candida pentru Camera Deputaților din partea Partidului Puterii Umaniste, fiind cel care deschide listele pentru județul Cluj.

Partidul Puterii Umaniste a finalizat listele pentru județul Cluj în ceea ce privește candidaturile pentru Camera Deputaților și Senat. Am facut sondaje la nivel national si daca noi vom continua sa muncim, vom atinge cu siguranta pragul de 5%, acesta este motivul pentru care la nivel de partid am decis sa mergem pe liste separate. La nivelul județului Cluj eu deschid lista pentru Camera Deputaților iar domnul Șerban Rădulescu la Senat. Sunt un om care stie ce are de făcut pentru Municipiul Câmpia Turzii”, a declarat Avram Gal pentru inTurda.ro .

Gal Avram a mai ocupat funcția de Viceprimar al municipiului Câmpia Turzii, a fost Consilier de Ministru în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și are o experiență de peste 16 ani în Parlamentul României. 

Deasemenea Avram Gal ne-a dezvăluit care sunt  proiectele de lege prioritare pentru PPU: Legea Lobby-ului, Scaderea CAS-ul pentru angajator, sustinerea tinerilor care termina studii superioare si cateva proiecte pentru pensionari.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Petre Pop: Proiectul centrului de colectare a produselor agricole trebuie finalizat!

Proiectul zonal, ,,CENTRU DE COLECTARE A PRODUSELOR AGRICOLE, FRUCTE ŞI LEGUME” de la Câmpia Turzii trebuie finalizat, este un obiectiv de...

Închide