inTurda.ro

Premieră în România: Banca Transilvania a lansat brăţara contactless pentru plăți

Premieră în România: Banca Transilvania a lansat brăţara contactless pentru plăți

Premieră în România: Banca Transilvania a lansat brăţara contactless pentru plăți
august 04
09:32 2016

Banca Transilvania lansează, în premieră pe piaţa bancară din România, un instrument alternativ de plată, brăţara contactless BT, care poate înlocui cardul la plata cumpărăturilor. Comisionul de emitere şi pentru plată la comercianţi este zero.

Plăţile contactless au devenit extrem de populare în România odată cu creşterea numărului de POS-uri care acceptă astfel de carduri. La 80% din cele 27.000 de POS-uri ale Bancii Transilvania aflate la comercianţi se pot face astfel de plăti – cu cardul contactless şi, mai nou, inclusiv cu brăţările contactless.

“Banca Transilvania vine cu o premieră pe piaţă prin lansarea brăţărilor contactless. Ne bucurăm să aducem clienţilor noştri avantajele noilor tehnologii: rapiditate, mobilitate şi simplificare. Este cel mai nou trend în rândul plăţilor electronice, dar şi un accesoriu de ultimă generaţie. Avem încredere că va deveni cât de repede o modă. Moda brăţărilor contactless BT”, a declarat Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

Aceste tipuri de brățări contactless funcționează exact ca un card bancar contactless, pentru plăţile de până la 100 de lei nu este necesară introducerea PIN-ului. Ele pot fi emise clienţilor băncii care au card VISA de debit în lei sau, după caz, împreună cu un astfel de card. Clienţii pot solicita o astfel de brăţară în oricare dintre sucursalele şi agenţiile băncii. Abonamentul lunar este de doar 3 lei. Pentru început, stocul este de 3.000 de brăţări contactless.

Festivalul Untold, care are loc în Cluj-Napoca, în 4 – 7 august 2016, eveniment la care BT este banca oficială, este una dintre primele ocazii în care brăţările contactless pot fi folosite. Cu ajutorul acestora – dar şi cu numerar sau cu card bancar – pot fi încărcate brăţările şi cardurile de festival, în locaţiile Credit Point.

Sursa: eClujeanul.ro

Related Articles

Citește articolul precedent:
La Turda circulă de 5 ani. Acum și Clujul va avea autobuz suspendat ca și „capitalele importante ale Europei”

Iniţiativa unui clujean aduce oraşul în rândul capitalelor importante ale Europei, care oferă turiștilor opțiunea de Open Tour cu un...

Închide