inTurda.ro

Reduceri la Salina Turda cu ocazia Festivalului Untold 2016

Reduceri la Salina Turda cu ocazia Festivalului Untold 2016

Reduceri la Salina Turda cu ocazia Festivalului Untold 2016
august 04
08:12 2016

Salina Turda, unul dintre cele mai cunosute obiective turistice din Transilvania, are o veste buna pentru fesitivalierii care vin la editia din acest an a Untold.

„Salina Turda si UnTold te invita sa descoperi Transilvania prin programul Transilvania ALL Inclusiv – vino cu bratara Untold si ai reducere la cel mai frumos loc subteran din lume – Salina Turda”, anunta reprezentantii Salinei Turda.

UNTOLD isi propune sa fie mai mult decat un festival de muzica, si sa devina un ambasador si un deschizator de drumuri pentru turistii care participa la cea mai tare experienta muzicala a anului 2016. Astfel, in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Turism, bratara UNTOLD va oferi in perioada 5-19 august reduceri in toate obiectivele turistice importante din Transilvania, transformand taramul lui Dracula in cel mai mare resort din lume!

Organizatorii impreuna cu TUI Travel Center au pregatit doua circuite turistice incepand din nordul Transilvaniei si pana in sudul regiunii.

Indrumati de un ghid specializat, turistii pot sa descopere cu ajutorul bratarii de festival frumusetile din sudul Transilvaniei. Salina Turda, Alba Iulia, Sibiul, Brasovul, Sighisoara, sau bisericile fortificate din zonele Viscri, Prejmer, toate pot fi vizitate de cei care vin sa se bucure de cel mai bun festival din Europa, UNTOLD.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Informare publică a Grupului de consilieri locali PNL Turda cu privire la ședința extraordinară a Consiliului Local Turda din data de 28 iulie 2016

         Finalul torid al lunii lui Cuptor a adus cu sine o mare surpriză în peisajul politicii locale: întoarcerea la...

Închide