inTurda.ro

Doru Anca, PRM Turda, despre priorități pentru Turda, Tudor Ștefănie și Cristian Matei

Doru Anca, PRM Turda, despre priorități pentru Turda, Tudor Ștefănie și Cristian Matei

Doru Anca, PRM Turda, despre priorități pentru Turda, Tudor Ștefănie și Cristian Matei
august 05
09:42 2016

Am fost anuntati ca domnul primar Matei Cristian a avut o intalnire la Bucuresti cu domnul ministru Dancu. Una dintre promisiunile venite din partea guvernului se leaga, printre altele, de constructia unei sali de sport in municipiul nostru. E utila, nu e utila, e ceea ce ne trebuie cu prioritate in acest moment… ramane sa decideti d-voastra dragi turdeni.

Din partea PRM organizatia Turda vedem urmatoarele prioritati.
1. INFRASTRUCTURA.
a. Centura de ocololire a municipiului Turda – versiunea simpla prin conexiunea cu autostrada la nivelul Tureni sau Dabagau.
b. Asfaltarea strazilor din cartierul Primaverii – pana la urma turdenii au investit in acel cartier si acum noi , ca si administratie locala trebuie sa sprijinim efortul lor.
c. Asfaltarea cailor de acces spre Salina Turda ca si spre celelalte obiective turistice ale municipiului Turda – Castrul romana sau gradina zoologica.
2. EDUCATIA – care este viziunea actualei administratii pentru ridicarea nivelului de pregatire a copiilor din Turda si asigurarea schimbului de maine a cetatii noastre?
3. CREAREA LOCURILOR DE MUNCA SI IMPULSIONAREA ECONOMIEI LOCALE – care este viziunea domnului primar in acest sens? Mai tineti minte ce a fost odata , nu demult acest oras? Sau este bine ca avem una dintre cele mai mari emigratii din tara a fortei de munca spre Italia si Spania?

Pana la urma, dupa revolutie, cea mai importanta realizare din municipiul nostru se leaga strans de numele primarului Tudor Stefanie – aceasta este Salina Turda, redesenarea centrului vechi, crearea conceptului de oras turistic in Turda. Acum domnule primar Matei, trebuie sa creati caile de acces spre obiectivele turistice si sa creati baza economica de supravietuire a acestui oras (locuri de munca printr-o economie viabila).

Spre exemplificare, reamintim cazul orasului Craiova – in acest oras un destoinic primar PSD, Olguta Vasilescu, a creat un nou oras – si a facut acest lucru investind in infrastructura – APOI va face stadionul unei mari iubiri. Din pacate, in Transilvania, nu prea avem exemple de primari PSD care sa poata fi amintite in sens pozitiv.

Din nou domnule primar, veniti spre locuitorii acestui oras si cereti-le sprijinul in realizarea viziunii dumneavoastra. Faceti acesti lucru nu doar in momentele electorale (spre exemplu in aceasta toamna) ci faceti-o tot timpul.

Sunteti la inceput de mandat si va bucurati de increderea tuturor – va rugam nu o irositi.

Doru Anca
PRM organizatia Turda
Consilier local

Related Articles

Citește articolul precedent:
Ultima zi de înscrieri la programul YouthMAX – dezvoltare personală pentru copii și tineri

Profita de ultima zi de inscriere. Tu ti-ai securizat locul la eveniment? YOUTH MAX- dezvoltare personala pentru copii si tineri....

Închide