inTurda.ro

Lucrările de întreținere la drumurile județene au debutat în forţă

Lucrările de întreținere la drumurile județene au debutat în forţă

Lucrările de întreținere la drumurile județene au debutat în forţă
august 05
13:03 2016

Lucrările de întreținere la toate cele 14 drumuri județene pentru care preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a dat ordinul de începere în cursul ultimelor 10 zile au debutat în forţă şi sunt în plină desfășurare, derulându-se într-un ritm susținut, conform planului de lucrări aprobat. 

Mă bucur să pot informa clujenii în legătură cu faptul că pe toate drumurile pentru care am emis ordin de începere a lucrărilor se muncește în ritm alert, progresul fiind unul vizibil, de necontestat. Pentru a profita la maxim de condiţiile meteo excelente, în perioada imediat următoare vom începe lucrările și pe alte drumuri județene, scopul fiind acela de a interveni asupra cât mai multor artere din județ, astfel încât de aceste lucrări atât de necesare să beneficieze cât mai mulţi locuitori ai judeţului şi economia locală, în ansamblu”, a declarat  preşedintele Consiliului Judeţean, domnul Alin Tișe. 

Reamintim în acest context faptul că lucrările de întreţinere a acestor drumuri judeţene constau în realizarea de plombări, reprofilări ale părţii carosabile cu adaos de material, burduşiri ale şanţurilor, decolmatarea camerelor de cădere, asigurarea esteticii rutiere, tăierea de acostamente, decolmatarea şanţurilor şi a podeţelor, eliminarea gropilor prin acoperire cu piatră spartă, turnarea de covoare asfaltice, etc.

 

Biroul de presă

5 august 2016

Related Articles

Citește articolul precedent:
Doru Anca, PRM Turda, despre priorități pentru Turda, Tudor Ștefănie și Cristian Matei

Am fost anuntati ca domnul primar Matei Cristian a avut o intalnire la Bucuresti cu domnul ministru Dancu. Una dintre...

Închide