inTurda.ro

Matei Cristian: ”Am găsit soluții pentru finanțarea lucrărilor de asfaltare, în prima fază la punctele critice din oraș!”

Matei Cristian: ”Am găsit soluții pentru finanțarea lucrărilor de asfaltare, în prima fază la punctele critice din oraș!”

Matei Cristian: ”Am găsit soluții pentru finanțarea lucrărilor de asfaltare, în prima fază la punctele critice din oraș!”
august 05
13:25 2016

 Noul Primar al Municipiului Turda, Matei Cristian, duce la capăt promisiunile făcute în campania electoarală. Deși situația financiară a Primăriei este una precară, conducerea municipalității a găsit soluțiile necesare pentru începerea lucrărilor de asfaltare. Recent a fost asfaltată piața agro-alimentară din centru Turzii iar acum se lucrează la asfaltarea curții dintre imobilele de pe strada Libertății nr. 2 și Aleea Nicolae Titulescu, nr. 2. La Turda au ajuns prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) suma de 1,7 milioane de lei, bani care vor merge spre reabilitarea străzii Poiana.

În contextul unei situații financiare precare, am găsit soluții pentru finanțarea lucrărilor de asfaltare, în prima fază la punctele critice din oraș. Recent, s-a asfaltat piața agro-alimentară din centrul Turzii iar acum se lucrează la asfaltarea curții dintre imobilele de pe strada Libertății nr. 2 și Aleea Nicolae Titulescu, nr. 2. Acolo, după o lucrare prin care s-au înlocuit conductele din rețeaua de canalizare, curtea a rămas jumătate asfaltată, jumătate acoperită cu pietriș. Prin asfaltarea întregului perimetru se vor reface și locurile de parcare. S-a mai asfaltat și aleea de acces spre Mănăstirea Mihai Vodă, tot acolo s-a refăcut rondoul de flori și continuă lucrările de igienizare. Lucrări de modernizare și reparații în perioada imediat următoare se vor face pe strada Poiana, pentru care s-au alocat 1,7 milioane de lei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Prin finanțări alocate în cadrul acestui program, se vor executa lucrări de modernizare pe străzile Decebal, Cocoșului, pe un tronson din strada Gheorghe Șincai, în prima fază, și pe intrarea Amurgului. Banii alocați prin PNDL ne-au permis să plătim 1,9 milioane de lei societății Domeniul Public, pentru lucrările executate la străzile incluse în acest program.  ‪#‎infrastructură‬ ‪#‎asfaltări‬ ‪#‎modernizare‬‪#‎Turdaorașeuropean‬”, a transmis Matei Cristian.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Pe DJ107L Turda – Săndulești – Petreștii de Jos vor începe lucrările de întreținere

Președintele  Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tişe, a semnat vineri, 5 august 2016, ordinul de începere a lucrărilor de întreţinere...

Închide