inTurda.ro

Foto: Lucrări de reabilitare și modernizare a DJ107N Băișoara – Valea Ierii

Foto: Lucrări de reabilitare și modernizare a DJ107N Băișoara – Valea Ierii

Foto: Lucrări de reabilitare și modernizare a DJ107N Băișoara – Valea Ierii
august 08
13:27 2016

Campania de lucrări care vizează îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a judeţului Cluj continuă într-un ritm extrem de alert, în prezent fiind în plină derulare lucrările de reabilitare şi modernizare a DJ 107N Băişoara – Valea Ierii.

            „Reabilitarea acestui drum judeţean are o importanţă deosebită pentru economia întregului judeţ întrucât acesta are rolul de a contribui la o mult mai bună punere în valoare a unei zone cu un potenţial turistic imens. Cu atât mai îmbucurător e faptul că vorbim despre lucrări în profunzime, nu doar de întreţinere, ci de reabilitare şi modernizare a drumului, aspect care va contribui la o mai mare durabilitate a acestora şi la creşterea gradului de atractivitate a zonei” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Lucrările de modernizare constau în realizarea de fundaţii, podeţe, ziduri de sprijin, acostamente, executarea de marcaje, tăierea vegetaţiei de pe marginea drumului, respectiv turnarea de covor asfaltic şi a stratului de uzură. 

Reamintim în acest context faptul că, urmare a deblocării situaţiei lucrărilor/plăţilor aferente Programului Naţional de Dezvoltare Locală, Consiliul Judeţean Cluj a demarat lucrările de reabilitare a trei drumuri judeţene, respectiv  DJ 107N Băişoara – Valea Ierii,
DJ 108C Mănăstireni – Călata  şi DJ 109B Fundătura – Corneşti.

baisoara valea ierii

 

Biroul de presă

8 august 2016

Related Articles

Citește articolul precedent:
Foto: Autostrada Sebeş-Turda: cum arată începutul lucrărilor pe lotul 1

Pe Autostrada Sebeş-Turda se lucrează, după eliberarea autorizaţiilor de construirea din această vară. O vizită „în teren” a reprezentanţilor Asociaţiei...

Închide