inTurda.ro

Încep lucrările la tronsonul de autostradă Câmpia-Turzii – Ogra (37 km)

Încep lucrările la tronsonul de autostradă Câmpia-Turzii – Ogra (37 km)

Încep lucrările la tronsonul de autostradă Câmpia-Turzii – Ogra (37 km)
august 22
14:29 2016

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România se află în proces de evaluare pentru documentaţia tehnică întocmită pentru construirea celor 37 km de autostradă dintre Ogra şi Câmpia Turzii, tronson al Autostrăzii A3. Lucrările urmează să înceapă în luna septembrie, anul acesta!

Directorul general al CNADNR, Cătălin Homor, a declarat că documentaţia tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de construire în vederea începerii lucrărilor va fi aprobată până la sfârşitul acestei luni, conform capital.ro.

„Se lucrează pe un lot din autostrada Târgu-Mureş – Câmpia Turzii pentru că acel contract este de tip Fidic Roşu. Un lot este reziliat şi se reia licitaţia, iar pentru celelalte trei loturi între Ogra şi Câmpia Turzii evaluăm proiectele tehnice. Până la sfârşitul lunii predăm documentaţia după care se eliberează autorizaţiile de construcţie. Pentru A3 am deblocat proiectele între Târgu-Mureş şi Câmpia Turzii“, a declarat Homor.

„Din septembrie se lucrează pe toate cele trei tronsoane. Constructorii trebuie să respecte datele prezentate în proiectul tehnic“, a mai precizat şeful CNADNR.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Guvernul României va stabili săptămâna viitoare data alegerilor parlamentare

Săptămâna viitoare, Guvernul României va dezbate spre adoptare un poriect de hotărâre de Guvern care prevede ca alegerile parlamentare să...

Închide