inTurda.ro

La mulți ani, ANDRA și Fuego! Cei doi artiști își schimbă astăzi prefixul :)

 Breaking News

La mulți ani, ANDRA și Fuego! Cei doi artiști își schimbă astăzi prefixul :)

La mulți ani, ANDRA și Fuego! Cei doi artiști își schimbă astăzi prefixul :)
august 23
08:52 2016

Turdeanul Paul Surugiu-Fuego și ANDRA născută la Câmpia Turzii sunt sărbătoriții zilei de 23 august! Ambii artiști sunt cunoscuți în întreaga lume, fiind printre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Fuego împlinește astăzi 40 de ani iar Andra a trecut la frumoasa vârstă de 30 ani.

Paul vorbește cu mult drag despre locurile natale și despre secretul din spatele vocii cu care și-a cucerit fanii pe parcursul anilor.

”Mă reîntorc de fiecare dată cu drag în inima Ardealului, în Turda mea natală. Turda e însăşi copilăria mea. Salina Turda, simbolul copilăriei mele, m-a impresionat, căci a devenit acum un veritabil loc de odihnă, tratament şi relaxare. Lumini, un concept complex, arhitectura futuristă, sala de spectacole, toate se regăsesc în salină, în zona mea tainică de copilărie, ce stârneşte ecouri profunde în inima mea. Când eram copil mergeam frecvent în salină cu mama, pentru tratament. Asta m-a ajutat la voce și a făcut, într-un fel, să-mi dezvolt corect glasul! E un remediu și vă recomand să ajungeți acolo!”, a declarat Paul Surugiu-Fuego, pentru Click!

  ”Va multumesc pentru toate urarile intr-o zi asa speciala pentru mine! Azi implinesc 30 de ani, 8 ani de casatorie si multe clipe fericite datorita minunilor din viata mea Catalin, David si Eva!”, a transmis Andra pe contul oficial de Facebook.

”Coincidenţã sau nu, eu şi Andra suntem născuți în aceeași zi! Ea are 30, eu 40. Profit de ocazie şi îi urez şi eu Andrei ani mulţi de cântec şi viaţã, alături de familia minunatã! Hai la mulţi ani! #‎ziuamea‬ ‪#‎andra‬ ‪#‎lucrumareiomenia‬”, a transmis Fuego.

Dragii mei, de azi trec în rândul seniorilor! E ziua mea, fac 40 de ani și chiar mă simt împăcat și sufletește și psihic cu vârsta asta. E o nouă etapă se spune, dar după mine e doar o zi obișnuită în care prietenii dragi și oamenii ce mă iubesc mă sună și mă răsfață cu atenția și aprecierea lor. Ce-mi doresc la 40 de ani? Nimic mai mult decât ce am. Poate doar mai multă înțelepciune ca să mă bucur pe deplin.
Cum pentru mine vârsta e doar o cifră, am certitudinea că merg mai departe cu același aplomb de până acum. Sincer, mă simt ca în adolescență și mă bucur zi de zi că vă am, că mă am, că sunt sănătos, pot face treabă și pot dărui muzica și pictura mea. Orice-ar fi, sunt un om împlinit, cu bune și rele, fără senzații de vedetă și cu un veșnic suflet de copil!
Azi vă răsfăț puțin. Împreună cu LIBERTATEA lansez albumul „AM ÎNCREDERE-N DRAGOSTEA TA”, pe care-l puteți procura cu ziarul de la toate chioșcurile de difuzare a presei! Și tot astăzi, de la ora 20.00, ne vedem aici, pe Facebook, live, pentru a vă mulțumi că-mi sunteți aproape! Secret – sunt născut acum 40 de ani, fix la ora 8 seara! ” – FUEGO.

Related Articles

Citește articolul precedent:
O nouă finanţare nerambursabilă suplimentară obţinută de Consiliul Judeţean Cluj pentru tinerii cu nevoi speciale

            Vineri, 19 august 2016, la sediul Fondului Român de Dezvoltare Socială din Bucureşti a avut loc semnarea de către...

Închide