inTurda.ro

VIDEO: 43 de nunți de aur la Zilele Municipiului Turda

VIDEO: 43 de nunți de aur la Zilele Municipiului Turda

VIDEO: 43 de nunți de aur la Zilele Municipiului Turda
august 27
14:07 2016

Organizatorii Zilelor Municipiului Turda au reușit să reunească toate generațiile în cadrul acestei sărbători pregătind evenimente pentru toate vârstele. Sâmbătă, 26 august 2016, Primarul Cristian Matei a fost gazdă și ofițer de ceremonii pentru cele 43 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

La invitația primarului Cristian Matei, toate cele 43 de cupluri prezente și-au reînoit legământul. După câteva momente artistice pregătite de Sebastian Zahan, a avut loc și premierea perechilor care au fost recompensați de către municipalitate cu suma de 600 lei.

La eveniment a fost prezent și viceprimarul Lucian Nemeș, directoarea SPAS Turda- Monia Oana Koti și câțiva dintre consilierii locali.

„Nu putem decât să vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți și să vă asigur că ușa mea este mereu deschisă pentru dumneavoastră. Primăria Turda nu va mai avea ușile închise, vom face un nou tip de administrație adaptată la nevoile cetățenilor” a transmis Matei Cristian.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Puya invită toți turdenii la concert: ”Hai și tu. O sa iasă bine de tot!”

Iată mai jos programul pregătit de către organizatori pentru a doua zi de SHOW dedicată Zilelor Municipiului Turda 2016, sub...

Închide