inTurda.ro

VIDEO/Foto: Matei Cristian a debutat cu victorie pe banca echipei autorităților locale :) – #ZMT2016

VIDEO/Foto: Matei Cristian a debutat cu victorie pe banca echipei autorităților locale :) – #ZMT2016

VIDEO/Foto: Matei Cristian a debutat cu victorie pe banca echipei autorităților locale  :)  –  #ZMT2016
august 27
10:27 2016

Vineri, 26 august 2016, la Colegiul Național ,,Mihai Viteazul’’ s-a jucat un meci de fotbal demonstrativ organizat în cadrul Zilelor Municipiului Turda 2016, ,,Naționala de fotbal a artiștilor’’ a evoluat împotriva echipei autorităților locale din Turda condusă chiar de Primarul Cristian Matei.

Naționala de fotbal a artiștilor a fost alcătuită din Andrei și Kamara – Alb Negru, Adrian Enache, Lucian Ghimiș, Ralflo, Gimmy Dub, Uddy, Ionica Moroșanu, Mattyas, Cornel Păsat, Free Deejays, Ionuț Andraș, Dan Cruceru și Trouble Crew . Cristian Matei  și-a îndeplinit perfect rolul de manager al echipei reușind să le transmită jucătorilor spiritul de învingător, reușind să se impună cu scorul final de 5 la 4.

Mingea de fotbal cu care s-a jucat meciul a fost adusă pe stadion de către un parașutist profesionist care a lăsat minge exact pe punctul din mijlocul terenului de joc. Lzmt2016 matei cristianovitura de start a meciului a fost executată de către Ioan Onacă, singurul jucător în viață al echipei Sticla Arieșul Turda, câștigătoarea Cupei României în anul 1961, acum în vârstă de 78 de ani.

Bogdan Rădulescu a fost moderatorul acestui eveniment iar  Florin Potora arbitrul meciului.

 ”Vă mulțumesc tuturor pentru participare și încurajari!”, a transmis Primarul Municipiului Turda, Cristian Matei.
#ZMT2016 #mecidemonstrativ #CNMV

VEZI AICI ALBUMUL FOTO.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Video: discursurile de la deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Turda 2016

Ieri, 26 August 2016, în Sala Mare a Primăriei Turda a avut loc deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Turda 2016. Evenimentul a...

Închide