inTurda.ro

VIDEO: Momente pline de emoție! Gala Premiilor „Zilele Municipiului Turda” și-a desemnat câștigătorii!

VIDEO: Momente pline de emoție! Gala Premiilor „Zilele Municipiului Turda” și-a desemnat câștigătorii!

VIDEO: Momente pline de emoție! Gala Premiilor „Zilele Municipiului Turda” și-a desemnat câștigătorii!
august 29
11:31 2016

În cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Turda, Duminică 28 august, Teatrul Municipal ,,Aureliu Manea’’ a găzduit GALA PREMIILOR ZMT 2016 – ediția I.

Gala a fost structurată în 2 secțiuni. În prima partea a avut loc premierea elevilor care au obținut rezultate foarte bune la olimpiade, șefi promoție, elevi care au obținut rezultate foarte bune la diferite concursuri școlare, extrașcolare și sportive. Rând pe rând, cei mai buni elevi turdeni au urcat pe scenă în aplauzele celor prezenți și au fost premiați de către primarul Cristian Octavian Matei. Apoi au fost premiate și echipele sportive care au avut un parcurs bun în acest an.

Cea de-a doua secțiune a fost organizată sub numele ,,Gala 10 pentru Turda’’ și reprezintă o recunoaștere publică a activității, reușitelor, un semn de apreciere pentru performanțele sau rezultatele obținute de unii dintre cei mai valoroși oameni ai Turzii.

La fiecare categorie au fost nominalizați primele trei rezultate obținute în urma sondajului realizat de organizatori printre turdeni, iar apoi au fost anunțați marii câștigători!

La categoria „Actori locali”, cei trei nominalizați au fost Nina Antonov, Radu Botar și Stelian Roșian, marele câștigător în urma voturilor fiind Radu Botar.

La secțiunea „Interpreți locali”, cetățenii au votat în principal cu următorii trei: Alin Oprea (Talisman), Paul Surugiu (Fuego) și Oana Vențel. Câștigător a fost desemnat Alin Oprea, care și-a primit cu mare emoție premiul, amintindu-și de prima lui reprezentație pe scena Teatrului turdean, pe când avea doar 5 ani!

La categoria „Jurnaliști”, au fost nominalizați Gelu Florea (TurdaNews), Ionel Ignat (TurdaInfo) și Tudor Mureșan (inTurda.ro), câștigător în urma voturilor fiind desemnat domnul Gelu Florea, care a anunțat cu emoție că anul acesta împlinește 20 de ani de la debutul în presa locală.

La secțiunea „Sportivi” primii trei nominalizați au fost Biro Florin, Biro Ionuț și Santei Petru. Câștigător în urma sondajului online a fost desemnat Florin Biro.

La categoria „Oameni de afaceri” trei nominalizați au luat fața: Pavel Tothăzan, Florin Pelea și Emil Turdean, câștigătorul fiind domnul Florin Pelea.

La secțiunea „Instituții”, primele trei nominalizări au fost Muzeul de Istorie Turda, Teatrul „Aureliu Manea” Turda și Colegiul Național Mihai Viteazul. Colegiul Național Mihai Viteazul Turda a câștigat!

Categoria „ONG” a fost câștigată de Centrul Rațiu pentru Democrație, aceștia fiind nominalizați în ultimele trei organizații, alături de Tour d’Art și Fundația Speranța Diabeticilor Turda.

Ultima categorie premiată a fost cea intitulată „Brand-uri”, în competiție intrând cele mai puternice branduri turdene. Cele trei nominalizări finale au fost Salina Turda, Uleiul Elixir și Vinul Issa. Câștigător al categoriei a fost desemnată Salina Turda.

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Spectacol VIRTVS ANTIQVA la Castrul Roman Turda

Sâmbată, 27 august 2016, în cadrul Zilelor Municipiului Turda, la Castrul Roman din Turda, a avut loc un spectacol inedit, ai cărui protagoniști...

Închide