inTurda.ro

Video: Seară magică la #ZMT2016! Gheorghe Zamfir a încheiat seara cu un recital fantastic!

Video: Seară magică la #ZMT2016! Gheorghe Zamfir a încheiat seara cu un recital fantastic!

Video: Seară magică la #ZMT2016! Gheorghe Zamfir a încheiat seara cu un recital fantastic!
august 29
14:02 2016

”Turda – trăiește, simte, iubește – TUrda ești TU!”, acesta a fost genericul după care s-a desfășurat evenimentul Zilele Municipiului Turda 2016. În ultimul weekend din această lună, 26-28 august, Turda a fost în plină sărbătoare, mii de turdeni participând la seria de activități pregătite de către organizatori.

Peste de 25 de evenimente și competiții au fost cuprinse în cadrul sărbătorii orașului, dând posibilitatea fiecărui turdean să se identifice cu cel puțin unul dintre ele, reușind astfel să adune toți turdenii într-un singul loc: #ZMT2016.

Ediția a XVI-a a Zilelor Municipiului Turda a fost catalogată de către cei mai mulți turdeni drept fiind de gheorghe zamfir turda zmt2016departe cea mai bine organizată a sărbătoare a turdenilor din ultimii ani.

Concertele din fiecare seară au fost deasemenea gândite în așa fel încât fiecare generație să se poată bucura din plin de acest eveniment, astfel turdenii au fost încântați de artiști precum: Alb Negru, Adrian Enache,  Talisman, SMILEY, Puya, Vescan, Nicole Cherry și Gipsy Casual.

Ultima seară a fost ”Cireașa de pe tort” a Zilelor Municipiului Turda. Aner, Trupa Trafic, Compact, Bere Gratis și Gheorghe Zamfir au transmis turdenilor spirtul de sărbătoare din plin, iar la finalul show-ului NAIUL maestrului ZAMFIR în combinație cu armonia creată de trupa Bere Gratis, a creat un moment epic, un moment de neuitat pentru toți participanții! Evident, #ZMT2016 s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii. (Vezi în VIDEO).

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Expoziția de fotografie „Ion Rațiu – Un destin pentru România”, în cadrul ZMT2016

Muzeul de Istorie Turda, în colaborare cu Centrul Rațiu pentru Democrație a organizat în cadrul Zilelor Municipiului Turda expoziția de fotografie „Ion...

Închide