inTurda.ro

Handbalul în casele tuturor românilor – Dedu îi mulțumește în mod special lui Flaviu Sasaeac pentru negocierile purtate!

 Breaking News

Handbalul în casele tuturor românilor – Dedu îi mulțumește în mod special lui Flaviu Sasaeac pentru negocierile purtate!

Handbalul în casele tuturor românilor – Dedu îi mulțumește în mod special lui Flaviu Sasaeac pentru negocierile purtate!
august 30
10:04 2016

Federația Română de Handbal îi anunță pe toți iubitorii sportului din România c-a mai făcut încă un pas pentru consolidarea ”Handbalului ca Sport Național”. Pentru prima oară în ultimii ani, Handbalul va fi văzut în sezonul următor în casele tuturor Românilor.

Astfel, în urma negocierilor purtate de FRH, meciurile Naționalelor Masculine și Feminine desfășurate pe teritoriul României, vor fi văzute, indiferent de competiție la Televiziunea Naționala.

În premieră și Campionatele Naționale de Handbal, Liga Zimbrilor și Liga Feminina, vor putea fi văzute de către toți Românii. Pachetele de difuzare au fost achiziționate de către TVR și principalele televiziuni de sport din România, DigiSport și Dolce Sport, astfel:

1. Opțiunea 1 se va aloca Digi TV+Dolce (masculin si feminin)
2. Opțiunea 2 se va aloca TVR (masculin si feminin)
3. Opțiunea 3 se va aloca Digi TV+Dolce (masculin si feminin)
4. Opțiunea 4 se va aloca TVR (masculin si feminin)
5. Pentru opțiunile ramase TVR are prioritate de alegere. In cazul in care nici TVR si nici Digi TV+Dolce nu-si exprima interesul pentru opțiunile ramase, FRH are posibilitatea de a cesiona aceste drepturi altor televiziuni locale interesate.

Supercupa României va fi difuzată de Televiziunea Națională, iar Cupa României va fi difuzată de  Digi TV+Dolce.

FRH a negociat acest acord cu gândul la Suporterii Români care trebuie să aibă acces în totalitate la, poate, cea mai importantă competiție a sporturilor de echipă din România. De asemenea, rețeta financiară a fost îmbunătățită cu 33 la sută față de sezonul trecut.

O dorinta devenita realitate. Handbalul prezent in orice casa! Multumesc colegilor mei din Consiliul de Administratie al FRH, Daniel Georgescu si Sasaeac Flaviu pentru ajutorul dat in procesul de negociere.”, a transmis Președintele FRH – Alexandru Dedu.

Sezonul 2016-2017 al Ligii Naţionale de handbal masculin debutează marţi cu două partide. Potaissa Turda joacă primul meci în deplasare la Vaslui, miercuri de la ora 18:00.

Programul primei etape:
Marţi
HC Dobrogea Sud Constanţa – SCM Poli Timişoara – ora 16.00, TVR 2
Dinamo Bucureşti – CSM Satu Mare – ora 19.30, Digisport
Miercuri
CSM Focşani – CSA Steaua Bucureşti – ora 16.00, TVR 2
CSU Suceava – CSM Făgăraş – ora 18.00
HC Adrian Petrea – HC Odorhei – ora 18.00
HC Vaslui – Potaissa Turda – ora 18.30
AHC Dunărea Călăraşi – CSM Bucureşti – ora 20.00, Digisport

Related Articles

Citește articolul precedent:
O zi perfectă și sănătoasă la o atracție de top mondial: SALINA Turda

Salina Turda se bucură în continuare de apariția în reviste sau site-uri celebre, de data aceasta o publicație pentru părinți...

Închide