inTurda.ro

Începe „Liga Zimbrilor”: HC Vaslui – Potaissa Turda, astăzi la ora 18:30

Începe „Liga Zimbrilor”: HC Vaslui – Potaissa Turda, astăzi la ora 18:30

Începe „Liga Zimbrilor”: HC Vaslui – Potaissa Turda, astăzi la ora 18:30
august 31
11:41 2016

Potaissa Turda debutează astăzi, 31 august 2016 în Liga Zimbrilor, noua denumire a Ligii Naționale la Handbal Masculin, împotriva echipei HC Vaslui. Gazdele au anunțat că mizează pe o sală arhiplină şi pe un joc bun în faţa Potaissei Turda, astfel încât debutul în noul sezon al Ligii Naţionale să fie cu dreptul.

Partida va fi arbitrată de cuplul Claudiu Belean (Mureş) – Valentin Călina (Argeş), observator FRH fiind Nicolae Rusu (Constanţa).

Antrenorul Potaissei Turda, Horaţiu Gal, s-a rezumat să menţioneze că va întâlni „o echipă extrem de muncitoare”, semn că şi-a luat toate măsurile de precauție pentru meciul de la Vaslui.

Noul sezon este unul care promite mult pentru fanii Potaissei Turda, care conform publicației prosport.ro arată mult mai bine pe hârtie anul acesta în ceea ce privește lotul pe care antrenorii Horațiu și Ovidiu Gal îl au la dispoziție.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Violonistul Vlad Baciu a cântat alături de Cvartetul Chromatic la dineul prilejuit de primirea delegaţiilor din oraşele înfrăţite cu municipiul Turda

Vlad Baciu, Konzertmeister la Philharmonie Salzburg, violonist invitat la orchestra internaţională Les Dissonances şi Concertmaster la Opera Naţională Română Cluj-Napoca, a...

Închide