inTurda.ro

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a fost premiat în cadrul ”Gala Premiilor #ZMT2016”

 Breaking News

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a fost premiat în cadrul ”Gala Premiilor #ZMT2016”

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a fost premiat în cadrul ”Gala Premiilor #ZMT2016”
septembrie 01
16:40 2016

    Vacanta de vara s-a incheiat pentru cei mai multi din sportivii Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda, odata cu cantonamentul de la Noul Sasesc, jud. Sibiu. Pe langa orele de dans specifice, sportivii au mai
participat la ore de pregatire fizica, tir, limba chineza, arte, machiaj si coafura specifice dansului sportiv. Concursurile specifice vacantei nu au lipsit, succesul cel mai mare avandu-l ca de obicei Orientarea turistica, concursul de perechi si cel despre Romania si imnul national. Finalul a fost marcat de un mic spectacol in cinstea parintilor care au venit in vizita si a oficialilor taberei.
    Multumim voluntarilor : STEFAN JOLDES (jocuri, orientare turistica), OANA MIRON (lb.chineza, machiaj, orientare turistica), VIGH KINGA (jocuri, orientare turistica), SAROSI RAOUL si MADALINA CRISAN (orientare turistica si coafura dans sportiv). Copiii au fost premiati cu un foc de artificii, diplome, medalii, cadouri din partea organizatorilor – DIANA si ALIN MIRON, ADI si ALINA SIMINA.

    Sportivii au participat la Zilele Campiei Turzii si Zilele Municipiului Turda – ZMT- Ed. a I -a,  cu prestatii de dans sportiv: standard si latino americane, si au mai avut onoarea sa danseze in incheierea concertului lui Smiley, pe piesa Oarecare, coregrafia Oana Miron, acest dans fiind o surpriza pregatita de organizatori pentru artist. Pe langa aceste evenimente publice sportivii au fost invitati in cadrul unor evenimente private, pe care le-au onorat,desi erau in vacanta.

    Perechea SAROSI RARES – CRISAN MARIA au fost prezenti la Lotul National de latino, care s-a desfasurat la  Reghin,la mijlocul lunii iulie, unde s-au pregatit cu KARINA RUBIO – Spania si antrenorul de lot – ANDREI MANGRA. Tot ei la ZMT – Ed. a I -a au fost premiati de catre D-l Primar MATEI CRISTIAN pentru activitatea depusa in slujba sportului turdean si a celui romanesc, in anul 2016.
         
        Din 5 septembrie se reiau cursurile de dans, dupa urmatorul program :

Luni,  5 septembrie, ora 16, 17,30 si 19 – grupele 1,2 si 3 (INTERMEDIARI si
PERFORMANTA)
Marti, 6 septembrie, ora 16 si 17 – grupele 4 si 5 (INCEPATORI SI
INTERMEDIARI)
Marti, 4 octombrie,  ora 20,30  – grupa ADULTI
Pentru DANSUL MIRILOR este necesara programare la antrenori, la sediul clubului sau telefonic.

Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la sediul clubului – str. Aviatorilor fara numar (in fostul complex Micro 2 – langa Sc. I. OPRIS) sau la telefon 0747074306 – Diana MIRON.

Dorim sa uram tuturor elevilor succes in noul an scolar, iar sportivilor cat mai multe competitii castigate, iar dansatorilor: Parchet usor !

Va multumim,

Diana MIRON

Related Articles

Citește articolul precedent:
T9: Strada 22 Decembrie 1989 va fi asfaltată pe baza unui proiect special

Comunicat T9: Primarul Cristian Matei a acceptat azi propunerea făcută de Asociația T9 în prezența a numeroși reprezentanți ai societăților...

Închide