inTurda.ro

T9: Strada 22 Decembrie 1989 va fi asfaltată pe baza unui proiect special

 Breaking News

T9: Strada 22 Decembrie 1989 va fi asfaltată pe baza unui proiect special

T9: Strada 22 Decembrie 1989 va fi asfaltată pe baza unui proiect special
septembrie 01
11:29 2016

Comunicat T9:

Primarul Cristian Matei a acceptat azi propunerea făcută de Asociația T9 în prezența a numeroși reprezentanți ai societăților comerciale de pe str. 22 Decembrie 1989 de a începe acțiunea de modernizare a acestei străzi după alte principii decât s-a acționat în anii anteriori.

Am primit asigurări că administrația locală nu va mai cheltui banii publici pe lucrări de proastă calitate și că Primăria Turda va da dovadă de maximă transparență vizavi de cheltuirea fondurilor, pe tot parcursul desfășurării acestui proiect.

Un prim pas ce va fi făcut în următoarele 2 săptămâni va fi o atentă documentare a solicitărilor venite din partea agenților economici, sugestiile pe care aceștia le vor face vor fi trimise Primăriei de către Asociația T9.

După analizarea acestor sugestii și solicitări, etapele urmatoare vor consta în proiectarea intregii lucrări de modernizare, urmată de găsirea surselor de finanțare adecvate.
Mulțumim tuturor participanților pentru timpul acordat acestei întâlniri, vom reveni cu detalii pe această temă în săptămânile care urmează.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria municipiului Câmpia Turzii, precum şi toate instituţiile publice din municipiu, vor arbora drapelul României în bernă

În conformitate cu Hotărârea Guvernului României nr.607 din 31 august 2016, publicată în M.O.F. nr. 673/31.08.2016, ziua de 2 septembrie...

Închide