inTurda.ro

Comunicat al Partidului Romania Mare filiala Turda

Comunicat al Partidului Romania Mare filiala Turda

Comunicat al Partidului Romania Mare filiala Turda
septembrie 05
09:14 2016

Am aflat, cu placuta surprindere, despre initiativa domnului primar al Turzii, d-l Cristian Matei, de initiere a demersurilor pentru realizarea variantei de ocolire a municipiului Turda. Aceasta este prevazuta a se realiza in zona Tureni, legand DN1 de autostrada A3. La realizarea acestui obiectiv va participa si primaria Tureni.

Salutam inceperea discutiilor la acest obiectiv foarte important pentru un oras modern, cum vrem sa fie orasul nostru. In sfarsit, insistentele partidului nostru in aceasta directie dau roade! Speram ca aceasta initiativa sa nu aiba nici o legatura cu apropiatele alegeri parlamentare.

In continuare readucem in atentie turdenilor, 3 principale obiective promovate de catre partidul nostru.

1. INFRASTRUCTURA
Pentru cresterea economica a orasului nostru avem nevoie de o infrastructura moderna.Daca vom face pasul pentru realizarea variantei ocolitoare a orasului, urmatorul obiectiv pe care il propunem este reabilitarea drumului spre Salina Turda , care este intr-o stare jalnica!
Pana la urma Salina este cel mai important lucru al Turzii care face sa fie cunoscut numele orasului nostru in multe locuri . De ce sa ne batem joc de drumul spre Salina?

2. LOCURI DE MUNCA
Care sunt initiativele pentru a crea noi locuri de munca? Am cerut si cerem in continuare sa vedem ce face administratia locala in acest sens.
Locurile de munca inseamna viata intr-un oras si noi vrem ca acest lucru sa se intample.

3. EDUCATIE
Nu poate exista progres fara educatie.
Tinerii nu pot fi retinuti in orasul nostru fara a-i educa corespunzator si apoi fara sa creem mediul in care sa poata lucra.
Care sunt initiativele pentru crearea invatamantului profesional? Cum vom avea specialisti in diversele meserii altadata atat de raspandite in Turda si care sunt cerute de catre cei care ar vrea sa deschida afaceri in Turda? Cum vor putea fi create locuri de munca fara a avea un tineret educat care sa lucreze pentru viitorul acestui oras?

Sunt intrebari si initiative pe care partidul Romania Mare le va urmari in lunile si anii urmatori , cu convingerea ca si acestea vor contribui la dezvoltarea orasului nostru , pe care toti o dorim. Noi suntem hotariti sa ajutam in cadrul Consiliului local la realizarea acestor obiective , acordand sprijinul nostru , Primariei Turda.

Doru Anca
Presedinte filiala Turda PRM
Turda 4 septembrie 2016

Related Articles

Citește articolul precedent:
40 de mașini artizanale au defilat în fața a peste 15.000 de spectatori la Red Bull Soapbox Race Cluj

Parcul Colina din Cluj Napoca a fost sâmbătă, 3 septembrie, plin de creativitate, unicitate și… DISTRACȚIE. 40 de echipe din...

Închide