inTurda.ro

Este oficial! Din 2017 mergem la mare cu avionul pe ruta Cluj – Constanța

 Breaking News

Este oficial! Din 2017 mergem la mare cu avionul pe ruta Cluj – Constanța

Este oficial! Din 2017 mergem la mare cu avionul pe ruta Cluj – Constanța
septembrie 06
07:56 2016

Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj anunță faptul că, începând cu 27 aprilie 2017, operatorul aerian Blue Air va demara operarea de zboruri directe pe ruta Cluj-Napoca – Constanța, informează eClujeanul.ro


Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, după un program ce va fi anunțat în perioada următoare. Biletele de avion vor fi disponibile pe site-ul www.blueairweb.com, precum și la agențiile partenere Blue Air. Rezervările se vor putea face începând de la 89,90 lei, preț pe segment de zbor, cu TVA și taxe incluse. Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mână în limita a 10 kg, un snack gratuit pe timpul zborului și 1 bagaj de cală în limita a 32 kg.

Începând cu sezonul de iarnă 2016, compania aeriană Blue Air își va stabili baza operațională pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj, operând nu mai puțin de 6 destinații în anul 2016, respectiv destinația Constanța din aprilie 2017. Serviciile de transport aerian oferite de Blue Air contribuie la extinderea rețelei de rute a aeroportului care va oferi zboruri spre 38 de destinații regulate, interne și internaționale.

“Noul zbor de pe Aeroportul Internațional ‘Avram Iancu’ Cluj ce va conecta în anul 2017 Cluj-Napoca de Constanţa, va servi dezvoltării relaţiilor turistice şi economice dintre cele 2 judeţe, drept pentru care doresc să felicit operatorul aerian Blue Air pentru această decizie”, a declarat Alin Tișe, președinte Consiliul Județean Cluj.

“Zborul intern Cluj-Napoca – Constanţa, va reprezenta cea de-a 4-a rută internă a operatorului aerian Blue Air de pe Aeroportul Internaţional Cluj, după Bucureşti-Otopeni, Iaşi şi Timişoara. Această rută va facilita călătoriile spre litoralul românesc atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie”, a susținut directorul aeroportul clujean, David Ciceo.

foto: AliExpress.com

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO-Consilierii PNL au părăsit Ședința Extraordinară. Cristian Felezeu: ”Nu dorim să fim părtași la asemenea ilegalități!”

Luni, 05 septembrie 2016, o parte din Consilierii Locali PSD, ALDE, PMP și PRM au decis a în cadrul ședinței...

Închide