inTurda.ro

VIDEO: Cel mai modern complex Aquapark din Vestul României se deschide sâmbătă în Oradea

VIDEO: Cel mai modern complex Aquapark din Vestul României se deschide sâmbătă în Oradea

VIDEO: Cel mai modern complex Aquapark din Vestul României se deschide sâmbătă în Oradea
septembrie 08
13:02 2016

Sâmbătă, 10 septembrie 2016, ora 10.00, se deschide Nymphaea Aquapark Oradea, cel mai modern complex de acest fel din Vestul României.

Amplasat în zona estică a Municipiului Oradea, pe malul drept al Crişului Repede, frumos conceput arhitectonic, cu gust, complexul îţi oferă accesul de pe Aleea Ştrandului nr 13 B. Imediat ce intri, privirea îţi este atrasă de designul bine conturat şi reliefat a tot ce este acolo.

Interiorul te îmbie la fiecare pas, ai la dispoziţie zona SPA cu baia romană, saună finlandeză, saună cu infraroşu, saună cu aromoterapie, saună rusească, salină şi cameră cu frig. La baia turcească, frumos aranjată, sub cupola în stil oriental, te aşteaptă bazine cu apă termală, o cabină cu aburi, o cameră de masaj şi o luxoasă zona de relaxare. Ansamblul de tobogane Anaconda, Familia, Vipera şi irezistibilul tobogan Tornada sunt toate pregătite pentru tine şi familia ta, doar să vii şi să le încerci.

Deosebit de atractivă este zona bazinului pentru căţărători, a bazinului Corabia Piraţilor, copiii vor fi încântaţi, parcă-i văd cum îl iau cu asalt şi umplu corabia din lemn, mai mult decât primitoare. Apoi ai bazinul pentru adulţi şi cel care face trecerea din interior spre exterior, iar cele două bazine jacuzzi îţi vor ţine şi ele companie. La etaj ai încă o zonă de relaxare cu o galerie deschisă spre ansamblul de bazine unde sunt aranjate şezlonguri. Tot aici sunt amplasate: o masă de biliard, 3 mese mecanice de minifotbal şi un interesant spaţiu de joacă pentru copii. Zona Wellness se prezintă cu un salon de înfrumuseţare, un cabinet de tratament naturist, cabine pentru masaj, dar cele mai interesante, de departe, sunt cele 4 încăperi pentru tratament acvatic şi cele 2 camere cu jacuzzi pentru VIP. 

Sectorul exterior se întinde pe o suprafaţă de 62.427mp şi are o capacitate de 1.400 de persoane. Atracţiile principale sunt toboganele Fulger, Avalanşă, Kamikaze, Curcubeu, Cobra şi Magic, toate îţi promit weekend-uri de vis. După ce te vei sătura de atâta adrenalină, bazinul pentru adulţi, cel pentru copii şi bazinul cu valuri îţi vor tăia calea şi te vor obliga să le explorezi pe rând. Dacă eşti iubitor de sport, ai la dispoziţie un bazin de înot, 4 terenuri de lap-tenis, un teren multifuncţional şi 2 terenuri de volei. De asemenea, cele 3 spaţii pentru alimentaţie publică, unul în interior şi 2 afară, îţi stau la dispoziţie cu bogate sortimente de mâncare, de produse şi băuturi.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Aveți grijă unde parcați. Un proprietar de garaj a distrus un autoturism care i-a blocat accesul.

Suparat la culme pentru ca cineva isi parca masina la mica distanta de garajul sau, un barbat si-a facut singur...

Închide