inTurda.ro

Inițiativa T9 de modernizare a străzii 22 Decembrie face progrese

Inițiativa T9 de modernizare a străzii 22 Decembrie face progrese

Inițiativa T9 de modernizare a străzii 22 Decembrie face progrese
septembrie 15
14:55 2016

Comunicat T9:

După întâlnirea din 31 august de la Primărie, Asociația T9 a contactat fiecare firmă cu sediu sau punct de lucru pe str. 22 Decembrie 1989. Conducerile acestor societăți comerciale și-au spus punctul de vedere asupra proiectului și au făcut sugestii de îmbunătățire a proiectului. Membrii Asociației T9 au colectat toate aceste informații și au întocmit un document pe care președintele Asociației T9, Andrei Suciu, l-a înmânat d-lui Primar Cristian Matei pe data de 14 septembrie.

Considerăm că situația actuală nu mai suportă nici amânări, nici scuze sau referiri la moștenirile dezastruoase ale administrației locale precedente și, în consecință, Asociația T9, împreună cu reprezentanții societăților comerciale cu sediu sau punct de lucru pe Str. 22 decembrie 1989, solicită proprietarului străzii, unitatea administrativ-teritorială, în speță Municipiul Turda, precum și administratorului acesteia – Consiliul Local – trecerea neîntârziată la elaborarea proiectului lucrării de modernizare și identificarea surselor de finanțare.

Așa cum am convenit în cadrul întâlnirii din 31 august 2016, vom participa la urmatoarele runde de discuții, având ca scop prezentarea studiului de proiect, cu eventuala estimare de costuri și propuneri de finanțare și execuție. Propunerea noastră are ca obiectiv elaborarea proiectului lucrării de modernizare până la sfârșitul anului calendaristic 2016 și includerea acestei lucrări de modernizare în bugetul pe anul 2017 al municipiului Turda.

Asociația T9.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Compania de Apă Arieș anunţă întreruperea furnizării apei potabile pe strada Gheorghe Șincai

Anunț  Întrerupere furnizare apă potabilă în data de 16.09.2016 în municipiul Turda       Compania de Apă Arieș anunţă...

Închide