inTurda.ro

VIDEO: Noi filmări aeriene cu stadiul lucrărilor la Autostrada Turda – Sebeș

VIDEO: Noi filmări aeriene cu stadiul lucrărilor la Autostrada Turda – Sebeș

VIDEO: Noi filmări aeriene cu stadiul lucrărilor la Autostrada Turda – Sebeș
septembrie 26
13:14 2016

Lucrările la loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Sebeș-Turda avansează și oferă speranțe că vor fi deschise circulației în prima parte a anului 2017. Lotul 4 este cel mai avansat cu lucrările, iar primul lot este cel mai în urmă.

Autostrada Sebeş-Turda este împărţită în patru loturi. Primul lot întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

Asociația Pro Infrastructura a postat pe canalul Youtube filmări aeriene cu șantierul Autostrăzii de la Aiud până la Turda. Acestea ar putea fi date circulației în prima parte a anului viitor.

Iniţial, toate loturile de la Autostrada A10 au avut ca termen de finalizare sfârşitul lui 2016, însă s-au produs întârzieri importante din cauza lipsei avizelor obligatorii pentru construcţie. De abia anul acesta au fost date autorizaţiile de construire. Cătălin Drulă, consilierul pe probleme de infrastructură la cabinetul premierului, a inspectat la sfârşitul săptămânii lucrările pe autostrada Sebeş – Turda. Răspunzând unei întrebări pe facebook, Drulă a apreciat că în prezent se profilează deschiderea circulaţiei pe loturile 3 şi 4, între Aiud şi Turda, până în vara anului 2017.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Noi locuri de muncă vacante prin CCOFM Turda: inginer și manager

Firmă din Turda angajează: 1. Tehnician mecanic-inginer 2. Manager logistică - aprovizionare 3. Manager planificare producție Cerințe: experiență în domeniu Persoanele...

Închide