inTurda.ro

VIDEO: ”Gândesc Verde – Gândesc Curat”, o acțiune inedită inițiată de către Primăria Turda.

VIDEO: ”Gândesc Verde – Gândesc Curat”, o acțiune inedită inițiată de către Primăria Turda.

VIDEO: ”Gândesc Verde – Gândesc Curat”, o acțiune inedită inițiată de către Primăria Turda.
septembrie 30
19:06 2016

Astăzi, 30 septembrie 2016, la Turda s-a desfășurat acțiunea ”Gândesc Verde – Gândesc Curat”. EvenimentEcologizare turda reciclare în cadrul căruia s-a realizat  ecologizarea mai multor zone din municipiu: zona Băilor Sărate, malul râului Arieș și parcurile din oraș: Tineretului, Teilor, Avram Iancu, Turda Nouă.

Activitatea principală a evenimentului s-a desfășurat în Parcul Central al Municipiului Turda unde copiii din gradinițe și școli primare au învățat pașii corecți de colectare a deșeurilor, instruiți de voluntarii de la Rorec Romania, au participat alături de reprezentanții Asociației Crucea Roșie Romania Filiala Cluj la demonstrațiile interactive de prim ajutor iar de la Milvus Grup au învățat despre importanța păstrării unui mediu curat cât și despre flora si fauna din zona noastră protejată Sit Natura 2000.

La acțiunea de ecologizare vor participat aproximativ 1300 de elevi, cadre didactice, părinți, reprezentanți ai companiilor și organizațiilor partenere, voluntari.

Mulțumesc tuturor participanților la acțiunea de ecologizare ,,Gândesc Verde – Gândesc Curat”! Turdenii au demonstrat astăzi că avem o comunitate unită, cu oameni frumoși și dornici să participe astfel de acțiuni, că au atitudine civică și că împreună putem transforma Turda într-un un oraș frumos, curat, european așa cum ne dorim cu toții, învățându-i pe copiii și tinerii noștri să iubească și să îngrijească acest oraș în aceeași măsură! Astăzi, Turda a demonstrat că se poate!”, a transmis Matei Cristian, Primarul Municipiului Turda. #Turdacurată#Turdafrumoasă #pentrucăiubimTurda

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
T9 către Primarul Turzii, Matei Cristian: ” Nu e obligația noastră să venim cu soluții, nu facem parte din executivul turdean.”

D-le primar Matei, v-ați enervat la ședința CL de joi. Ați acuzat “societățile civile care au activitate, fără argumente” (minutul...

Închide