inTurda.ro

Astăzi, în Piața Unirii din Câmpia Turzii se celebrează ZIUA RECOLTEI

 Breaking News

Astăzi, în Piața Unirii din Câmpia Turzii se celebrează ZIUA RECOLTEI

Astăzi, în Piața Unirii din Câmpia Turzii se celebrează ZIUA RECOLTEI
octombrie 05
12:18 2016

Astăzi, în Piaţa Unirii din municipiul Câmpia Turzii celebrăm sărbătoarea abundenţei – adică cea de-a X-a ediţie a ZILEI RECOLTEI.

Organizatorii sărbătorii ”Ziua Recoltei” au pregătit în cadrul evenimentului și momente artistice, unde vor concerta artiști precum: Lucian Drăgan, Vlăduța Lupău, Cristina Chiper, Ansamblul Folcloric Mugurelul, Florin Rupa și „Cercetașii din Ardeal”

De Ziua Recoltei, la Câmpia Turzii va fi premiat cel mai frumos stand expozițional. Vizitatorii vor putea savura mâncarea făcută la ceaun și pot cumpăra cele mai proaspete legume și fructe, direct de la producătorii locali.

Este un adevărat prilej de sărbătoare pentru agricultorii noştri locali să-şi expună rodul muncii lor depus pe parcursul anului, în cadrul acestui eveniment.

Vă îndemn, să vizitaţi standurile de legume şi fructe pregătite special pentru dumneavoastră de către producătorii locali şi să cumpăraţi din multitudinea de produse oferite de aceştia.

Felicit pe toţi producătorii agricoli locali pentru eforturile depuse de-a lungul anului şi consider că noi, ca şi consumatori suntem în măsură să-i apreciem în totalitate.

Vă doresc sănătate, putere de muncă şi recolte cât mai bogate!

 

Viceprimarul municipiului Câmpia Turzii,
Róbert István SZABÓ

Related Articles

Citește articolul precedent:
Viceprimarul Róbert Szabó: ”Cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Educaţiei, permiteţi-mi să vă adresez sincerele mele aprecieri pentru toată dăruirea pe care o oferiţi copiilor!”

Dragi dascăli, Cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Educaţiei, permiteţi-mi să vă adresez sincerele mele aprecieri pentru toată dăruirea pe...

Închide