inTurda.ro

PPU-SL strânge semnături pentru bătălia parlamentarelor

 Breaking News

PPU-SL strânge semnături pentru bătălia parlamentarelor

PPU-SL strânge semnături pentru bătălia parlamentarelor
octombrie 06
11:37 2016

Umaniştii intră în bătălia parlamentarelor cu încredere şi forţă! PPU-SL strânge semnături în toată ţara.

”Alegerile parlamentare de la finele acestui an presupun mai mulţi paşi pe care partidele trebuie să-i urmeze pentru a putea fi acceptate la linia de start. O veritabilă piatră de încercare – contestată vehement de tot spectrul politic, indiferent de mărimea partidului în cauză, pentru lipsa de logică şi măsură – este numărul mare de semnături impuse, catalogat de mulţi ilogic şi extrem de greu de atins. Umaniştii, reuniţi în tânărul PPU (social-liberal), n-au însă emoţii, dimpotrivă, intră în această misiune încrezători şi hotărâţi să reuşească.” se arată într-un comunicat transmis de PPU-SL.

 La Câmpia Turzii, toți cetățenii care doresc să semneze pe listele PPU, sunt așteptați la sediul de pe strada Avram Iancu nr.1.  

Avram Gal va candida pentru Camera Deputaților din partea Partidului Puterii Umaniste, fiind cel care deschide listele pentru județul Cluj.

 La nivelul județului Cluj eu deschid lista pentru Camera Deputaților iar domnul Șerban Rădulescu la Senat. Sunt un om care stie ce are de făcut pentru Municipiul Câmpia Turzii”, a declarat Avram Gal pentru inTurda.ro .

Gal Avram a mai ocupat funcția de Viceprimar al municipiului Câmpia Turzii, a fost Consilier de Ministru în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și are o experiență de peste 16 ani în diferite funcții din cadrul Parlamentului României. 

Deasemenea, Avram Gal ne-a dezvăluit care sunt  proiectele de lege prioritare pentru PPU: Legea Lobby-ului, scaderea CAS-ul pentru angajator, sustinerea tinerilor care termina studii superioare si cateva proiecte pentru pensionari.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comunicat: Zeci de miliarde de lei vechi din buzunarul fiecărui turdean, plata greșelilor catastrofale ale administrației PNL condusă de Tudor Ștefănie

Comunicat de presă Zeci de miliarde de lei vechi din buzunarul fiecărui turdean, plata greșelilor catastrofale ale administrației PNL condusă...

Închide